Barometr - budík plnícího tlaku [jak to máte vy?]
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Budik mam teda fk ale problem stejny tak to mam pres vypinac a vecer si to zapnu a barvu navolim a pres den to vypnu a je klid 
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
- martinsidlo
- Aktivista
Zcela souhlasím,používám ho také. Rada:dej si tam asi u tebe červenou žárovičku nebo diodu.Já ho mám v OI se zelenou žárovkou a všem se to líbí.Thopr píše:Jeden z levnějších budíků na trhu. Zcela přesný, porovnáváno s Vagem.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Zřejmě kvalitní výrobek z Číny
Pravděpodobně natolik intenzivně svítilo slunce, že rozpálilo interiér tak, že to stupnice vzdala...
Schválně jsem to vyfotil, FK-AUtomotive, super pořizovací cena, nechci slevu zadarmo
Zdeformovalo se to tak, že to zablokovalo ručičku... Takže budu muset udělat vlastní stupnici na tvrdý papír a pak to tam nalepit...
-
Schválně jsem to vyfotil, FK-AUtomotive, super pořizovací cena, nechci slevu zadarmo
Zdeformovalo se to tak, že to zablokovalo ručičku... Takže budu muset udělat vlastní stupnici na tvrdý papír a pak to tam nalepit...
-
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
Taky možnost ale udělám si vlastní design, tento se mě moc nelíbil... Ale fakt se divím, že to takhle prdlo...
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
Re: Barometr - budík plnícího tlaku [jak to máte vy?]

chtěl bych takovej držák do OI takhle na A sloupek... může mi někdo říct, ty držáky jsou niverzální a pasuje to na nic, nebo má někdo nějaký do OI vyzkoušený, že tam pěkně sedí bez nějakých úprav a dopasování?
Octavia TOUR 1.9 TDI ALH

.