Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
Tak chlapci taky se chystám na tu nejdůležitější věc při zvyšování výkonu motoru a to jest pokročilá úprava na cca 150 - 170Hp. a potřebuju poradit ať to nepotento hned na začátku. Plánuju dát turbo z 96kw ASZ a budu dávat výkonnější IC ale nevim jestli bude stačit nějaký menší s výstupním otvorem 50mm nebo musim dát větší 60mm ? Chtěl bych si nechat vyrobit vedení namíru tak ať to nedělám nadvakrát. Zvládne tohle turbo tu 60mm naplnit bez ztráty? a nebo postačí 50mm.
Marena krása pohledet!! kdo někdy něco takového dělal určitě moc dobře ví co to obnáší chytit úhel a rádius a že to nejni prdel!
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
No, já jsem to moje první vedení v 60 pasoval na autě bez bodování a uplně sám jen 2 rukama, měl jsem to jen poznačené fixem a pak jsem to cele vezl nabodovat a sedělo to
Máro, co je to za auto, jak je tam FMIC v tom červeném komaxit vedení?
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
mam v plane do mojej G4ky ALH napchat chadicovku z ARL s tym ze by som nechal povodny klima chladic z ALH a presroboval to na tu ARL stenu (aby sa nemusela klima vypustat).
Vyvody na chladici vody su priblizne v rovnakej pozicii => chladic ARL a hadice + elektrika povodne z ALH !?
Vedenie sania bude na zakazku z nerez trubiek.
Vidite v tom nejaky zadrhel?
THX
VW Golf IV Variant 1,9TDI ALH -> EGR-off + TT puky + ATD+HDS57+VR6+ GGU Dlhy 5Q + 312mm ATE v predu + ATE v zadu + FB Sprint 764 + Chip by TDIFun-> 106kW/145PS/351Nm
Máyslim že hadice na klimu je jiná a na servo taky
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.