auto má najeto přes 203.000km, zaslepil jsem pouze hadičku před cca 1000km
zdá se mi žere o facku míň a táhne líp odspod
Jenže ten bordel bývá až v sání za tou klapkou-odšroubuj to z těch tří imbusů a jestli si to ještě neměnil tak si nejdřív kup nový těsnění,takovej O kroužek.Pokud to má 200 tkm jak píšeš bez zásahu tak si vem zrcátko,ať vidíš za tu klapku,možná uvidíš díru zvící velikosti palce.
tohle je po 156 000 km, nevím co s tím kdo dělal předemnou, ale asi nikdo nic
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW?
Chlapi,mam ALH zalsepeny EGR ale v pameti zadna zavada okolo egru.
teda ona tam je -pada mi to do nouzaku.Muze to byt tim zaslepenim ? hadicky a N75 se zdaji byt dobre. Regulace asi take -hybe se pri testu.
zdravim vas,po precteni vsech prispevku uvazuji o zaslepeni EGR ventilu,ale nevim zda mi ridici jednotka nebude hlasit chyby.musim to softwarem upravit?octavia .1 1.9tdi 66kW r.v 04 ALH.diky za zkusenosti.
Tomas.cz píše:Jak jsem ti psal vedle, zkus to a uvidíš, zaslepoval jsem ASV 2004 a neprotestuje.
*
zkusim odpojit hadicku podtlakovou to by melo stacit ne?pokud to hodi chybu musim na diagnostiku to smazat nebo se to da smazat napr.odpojenim bateky?
2x ASV (2002),1x AGR (1998) 2x ALH,1x Peugeot 406 Hdi odpojeno,zaslepeno,vycisteno sani,nikdy zadny problem,od te doby maji auta najeto cca 50tis km bez jakehokoli zanaseni saciho potrubi nebo chyby EGR ventilu.
Chtěl bych se zeptat,když chci zaslepit u egr ventilu jednou záslepkou.Má to u tohoto typu motoru nějaká negativa když je tam ta klapka?Třeba nějaký vliv na chod motoru nebo při vypínání motoru.Motor TDI 66 kw AGR.Díky za reakce