Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
Zdravím chtěl bych se zeptat mam C-cidlo z ASZ a dal jsem VB mohu ho pouzít na to VB nebo musím koupit to sirsí C-cidlo? nebo jaky je vnich rozdíl to sirsi a to slabsi
Kluci mám ASZ momentálně pouhý chip na 120kW. Chci si dopředu koupit intercooler. Chtěl bych potom s výměnou trysek a turba dosáhnout výkonu cca 230PS. Jakej IC na GIV? Popřípadě odkaz díky.
happy.blondak píše:Kluci mám ASZ momentálně pouhý chip na 120kW. Chci si dopředu koupit intercooler. Chtěl bych potom s výměnou trysek a turba dosáhnout výkonu cca 230PS. Jakej IC na GIV? Popřípadě odkaz díky.
idealni je montaz ARL steny . Je to original a nemusis menit predni naraznik. Kdyby jsi chtel namontovat na tvoje stavajici auto FMIC vymeny predniho narazniku se nevyhnes. S puvodnim naraznikem tam neni zadne misto na instalaci chladice.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Ahoj
mam doma toto je to z brava TD 100 ps
má to cenu dát místo původního do O1 více méně v serii?
Tak abych se nenudil a taky něco vylepšil
R. LAGUNA II 2,0 DCi 110 KW 530 TIS KM
O1 SLX RV 8.96 Jedna z prvníchTDi :AGR, Vstřiky 502 FB + úprava ECU RudisTDic. 1,2bar, EGR off, kat ON,dlouhá 5 ka.
EX AR 147 JTD 85 kw
EX B5 Synro 1,9 TDi AFN combi
Zajímavá varianta intercooleru.
Něco by na tom bylo ne? [/img]
R. LAGUNA II 2,0 DCi 110 KW 530 TIS KM
O1 SLX RV 8.96 Jedna z prvníchTDi :AGR, Vstřiky 502 FB + úprava ECU RudisTDic. 1,2bar, EGR off, kat ON,dlouhá 5 ka.
EX AR 147 JTD 85 kw
EX B5 Synro 1,9 TDi AFN combi
Takže po rôznych úvahach tam pôjde Rs nárazník čiže tam pôjde 230ic možno na vianoce bude VB čiže vedenie 54mm a sanie môžem nechať toto a neskôr to vymeniť s turbom??Aké budem musieť podstúpiť úpravy na vedení ic keď budem dávať vb a sanie asz..Ďakujem