Tak at šlape...Je otázka jestli to rozchodíš do jara..Ikdyž nikdy nevíš kdy se bude hodit...když jsem byl na jedný akci v Bělí na Motorlandu tak sem byl rád že si mužu zatopit a vysušit boty a nohy..pořát chcalo a bylo asi 12C v létě....
Staci pripojit bufika na napajeni a pak pripojit can low a can hig, nactes pres vag ridici jednotku bufiku tam najdes chyby asi jako u me ze nekomunikujou ty stropni hodinky a smazet ty chyby musis tam dat tu nulu jak si psal a je to jen me zajima jestli se ten bufik odstavi pri pretopeni
Ja ho mel normalne zapojenej do kyblu s vodou a po 5-10 min zacala voda varit a skocila tam ta chyba a bloklo se mam strach jestli si to nebere info o teplote vody nejak pres can.... Jinak ano das prispusobeni a tusim ze to byl kanal 10 a tam das nulu a pak jednicku jinak to smazat nejde delal jsem to pokus omyl
Nema nekdo sprovoznene to webasto thermo top C z T5-ky??? Zajimalo by me jestli nekomu vypina kdyz se nahreje.... Mozna se nestihlo odstavit pac ta voda v tom kyblu se nemela kde ochladit
Nene zadny pin to nechtelo
Tak se asi prehralo jak v 85 stupnich ubralo ale nasavali si horkou vodu z kyblu tak se proste neschladilo a nez vyplo tak se uvarilo to dava smsl... A jak si ho spoustel??? Resilo se tady ze bez kanu nenastartuje a myslim ze se tady i vyrabel klon jednotky atd....
Pripojil som tie origo T5 CAN hodinky + klasicke webasto hodiny a makalo...ale to bol iba prihrievac, vodná pumpa zvlášť...
Teraz tu mám jedno nezávislé, ale bloknute, vodná pumpa bola KO... A nemám žiadnu T5 po ruke
Ja zkousel uplne vsechno oktavku passata t4 a nakonec T5 kamaradi uz ze me maji radost ale je fakt ze tou t5 je to nejjednodusi kdyz to budu delat priste tak to bude za 10 min