Lenorák píše:Zdraví všechny.
Mám podobný problém , auto při plném výkonu v kopci chvilku jede a pak najednou strácí výkon, když uberu vše je ok, už jednou jsem to řešil , vyměnil jsem naftoví filtr a nic tak jsem šel do nádrže a tam byla ucpaná spětma klapka. Ted se to ale vrátilo tak jsem si dal další kolo ale vše je zdáse v normálu. V hadici do čerpadla jdou občas bubliny , né moc ale jsou tam takže mi to asi přisává vzduch ale kudy?

Když jsem měl vyndanej ten koš z nádrže tak jsem zkusil jen tak pusou natáhnout a zdá se mi že to má docela velkej odpor , šlo to ale ztuha . Je to normální nebo to má jít z lehka? jediné co mě napadá je že by to mohlo přisávat tou spojkou na nádrži , je to možný?
Děkuji za každý názor , už jsem bezradnej.
hojas.auto mi dělalo to samé-způsoboval to bordel v nádrži a následné přicpání v plováku..
já jsem rozdělal plovák jak nejvíc šel,vysál komplet naftu z nádrže motorkem na ostřikovače,vytřel jsem ji čistou hadrou a pak vysál vysavašem kdyby tam náhodou zustali nějaké hrubé nečistoty.
pak jsem napojil motorek před palivák a protlačil obojí vedení od paliváku do nádrže taktéž tím motorkem.. vyměnil jsem palivák a od té doby jsem nikde bublinky v průhl.trubičce před čerpadlem neviděl..
co se týče zpětné klapky v plováku-mě nejde pusou profouknout ani tam,ani zpět.. musíš vzít třeba svařovací drát a zespoda trošku zatlačit na tu klapku(tím jí nadzvedneš) a potom kompresor a profouknout to proti směru toku.takhle mi z tama vyletěl špunt jako 6ka šroubek.
po nalití nafty,zalití vedení,paliváku a všeho by mělo jít před palivákem nasát pusou uplně snadno,lehce.aspon já to tak mám..nejde to samo ale není to vůbec problém..
zkusil bych tohle.vím že jsi to dělal ale já dokud jsem čistil jen plovák tak se mi tento problém objevoval co cca půl roku..
pak jsem vyčistil komplet vše VČETNĚ nádrže a je klid..
Seat Toledo 1.9TDi 81kw ERG off PP764 GT1749VA chip - POWERED BY TDI + extreme music