Ake kotuce skoda octavia1

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

besoun píše:[

Někdy i několikrát týdně nové brzdy na vozidla
tady na jižní moravě se nám s orginálama sem tam i často nedařilo,

to co umíš ty přesně poznat orginál neumím, vedle v servisu dělá borec co se vyučil a dělal leta v autorizáku a má stím taky potíže, pět tisíc a brzdy oničem,

já jsem s mojí fábkou přežil 19O.OOO tak že jsem si sehnal z nové totálky desky i kotouče, a OK

třeba ten řeším mondeo vpředu motorkraft z autorizáku oničem třepe, zadem brembo oničem kope,

tak jesli by jsi mohl poslat fotky na sz orginálu a neorginálu byl bych ti moc vděčný pomohu i ostatním díky moc miloš
slovacek.milos
Aktivista

Kamil-TDI píše:Po zimě bych chtěl udělat zadky tak zvažuju jestli nemám koupit Starline! (rofl)
dobrá volba plácni na ně icer a pohoda ;)
besoun
Přispěvovatel

Příspěvek od besoun »

slovacek.milos píše:
besoun píše:[

Někdy i několikrát týdně nové brzdy na vozidla
tady na jižní moravě se nám s orginálama sem tam i často nedařilo,

to co umíš ty přesně poznat orginál neumím, vedle v servisu dělá borec co se vyučil a dělal leta v autorizáku a má stím taky potíže, pět tisíc a brzdy oničem,

já jsem s mojí fábkou přežil 19O.OOO tak že jsem si sehnal z nové totálky desky i kotouče, a OK

třeba ten řeším mondeo vpředu motorkraft z autorizáku oničem třepe, zadem brembo oničem kope,

tak jesli by jsi mohl poslat fotky na sz orginálu a neorginálu byl bych ti moc vděčný pomohu i ostatním díky moc miloš
Ty destičky falešné mám nafocené,ty ti klidně pošlu.Dával jsem je i tady na forum.Ty kotouče mám myslím ještě pod stolem to nafotím. Ale ty falzifikáty co se začaly objevovat nějakou dobu zpět,včera jsem o nich psal tak ty fotky nemám.Ale jak jsem psal,kotouč vypadal hodně věrohodně,šedý se znakama koncernu i číslo dílu na něm je.Nemyslím štítek papírový.A do týdne jsou rezavé. Desky jsou made in francie. Destičky dávají do krabiček jak škoda. Pošlu ti zatím to co mám vyfocené
VW Passat 2.0Tdi, OI 1.9 Tdi, OII 4x4 1.9 Tdi
Kamil-TDI
Přispěvovatel

Příspěvek od Kamil-TDI »

Nemá někdo zkušenosti s těmi to kotouči :?

http://www.e-nahradnidily.cz/brzdovy-ko ... -octavia-i
Škoda Octavia Scout 2,0tdi 110kw CRMB manuál :-)
djsopo
Přispěvovatel

Příspěvek od djsopo »

Tak pani dnes som bol na stk, a na moje prekvapenie mi technik povedal ze brzdy brzdia paradne, aj ked ja si niesom isty.
Škoda Octavia 1,9tdi, 81kw,rv 2000 facelift, AHF,
slovacek.milos
Aktivista

djsopo píše:Tak pani dnes som bol na stk, a na moje prekvapenie mi technik povedal ze brzdy brzdia paradne, aj ked ja si niesom isty.
tak už máš konečně jistotu

do šenku a zrob slávnost :)
djsopo
Přispěvovatel

Příspěvek od djsopo »

:-) no jo mam ale pre istotu aj tak vymenim tu brzdovu kapalinu, nech mam aj dusu na mieste.do senku ne milosi toš to si dam radsi pravu domacu slivovicu, to je lepsie ako ten blivajz co tam davaju.
Škoda Octavia 1,9tdi, 81kw,rv 2000 facelift, AHF,
mecano
Přispěvovatel

Příspěvek od mecano »

Dávám většinou kotouče Brembo a desky Textar,popř. Ate + Ate a neměl jsem nikdy problém s házením,nebo pískáním.
Montujete někdo kotouče a desky Samco? Nedávno mi je tu vychvaloval jeden prodejce dílů,jak jsou levné a kvalitní. Nějaká zkušenost???
po tom v čem jezdím a co mám všechno OFF nebo ON je každému HOV..
slovacek.milos
Aktivista

mecano píše:Dávám většinou kotouče Brembo a desky Textar,popř. Ate + Ate a neměl jsem nikdy problém s házením,nebo pískáním.
Montujete někdo kotouče a desky Samco? Nedávno mi je tu vychvaloval jeden prodejce dílů,jak jsou levné a kvalitní. Nějaká zkušenost???
mazda 5 má origo ate házely a cukaly s volantem dal jsem zas origo ate a je to to samé, pokud jezdíš jak důchodce se to dá ;)
mecano
Přispěvovatel

Příspěvek od mecano »

slovacek.milos píše:
mecano píše:Dávám většinou kotouče Brembo a desky Textar,popř. Ate + Ate a neměl jsem nikdy problém s házením,nebo pískáním.
mazda 5 má origo ate házely a cukaly s volantem dal jsem zas origo ate a je to to samé, pokud jezdíš jak důchodce se to dá ;)
stát se může,Ate mělo párkrát problém,ale nikdo není dokonalý....a nebo problém bude jinde a ne v kotouči.
po tom v čem jezdím a co mám všechno OFF nebo ON je každému HOV..
slovacek.milos
Aktivista

mecano píše:..a nebo problém bude jinde a ne v kotouči.
ten problém zjistíš uchylem že kotouč je rovný a vše brzdí OK, pak desky koupit šetrnější nebo kotouč neumí odvádět teplo modrá

ta mazda jela náhodou dneska do prahy, z novodurové trubky jsem vyrobil deflektory kterí na brzdy honí vzduch, ted v zimě v pohodě v létě nesmí jít po brzdách vícekrát po sobě, není to ještě třepání zatím chvění volantu
Kamil-TDI
Přispěvovatel

Příspěvek od Kamil-TDI »

slovacek.milos píše:
Kamil-TDI píše:Po zimě bych chtěl udělat zadky tak zvažuju jestli nemám koupit Starline! (rofl)
dobrá volba plácni na ně icer a pohoda ;)
Taky že jo! (rofl)
slovacek.milos
Aktivista

Kamil-TDI píše:
Taky že jo! (rofl)
icer není dej starline má systém gyrlink ten je odskoušený že kotouče nepřetěžuje
Kamil-TDI
Přispěvovatel

Příspěvek od Kamil-TDI »

slovacek.milos píše:
Kamil-TDI píše:
Taky že jo! (rofl)
icer není dej starline má systém gyrlink ten je odskoušený že kotouče nepřetěžuje
Je to odskoušený? Ty kotouče určitě,ale právě jsem na vážkách s těma deskama :?
slovacek.milos
Aktivista

je
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“