Kawasaki ninja ZX600

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Nebuď naštvaný, sám nemám rád, když někdo po boji kecá, že to věděl..Jen mne zarazilo a je to ostuda těch co mají nápisy na montérkách, že na to nepřišli a bylo s tím takové trápení. Přitom chápu, že člověk je tvor omylný a někdy se vše nepovede. Mě osobně to jde čím dál hůř, jsem čím dál neschopnější a mám za to že i blbější, ale pořád vím, že guma stárne a pravděpodobnost, že když motorka normálně jezdí, nikdo se v ní nehrabe a najednou se začne kravit je vysoká pravděpodobnost, že někde nějaká praskla . U mebránových karbošu je to 99 procent závad a nejen u nich. Podívej se na TDi, ta by se bez hadiček sotva rozjela do kopce... :)
nepropadat panice...
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

jericho-3 píše:Nebuď naštvaný, sám nemám rád, když někdo po boji kecá, že to věděl..Jen mne zarazilo a je to ostuda těch co mají nápisy na montérkách, že na to nepřišli a bylo s tím takové trápení. Přitom chápu, že člověk je tvor omylný a někdy se vše nepovede. Mě osobně to jde čím dál hůř, jsem čím dál neschopnější a mám za to že i blbější, ale pořád vím, že guma stárne a pravděpodobnost, že když motorka normálně jezdí, nikdo se v ní nehrabe a najednou se začne kravit je vysoká pravděpodobnost, že někde nějaká praskla . U mebránových karbošu je to 99 procent závad a nejen u nich. Podívej se na TDi, ta by se bez hadiček sotva rozjela do kopce... :)

Ja naštvaný nie som, práve naopak. Som rád , že som to vyriešil. Opísal som ti realitu, ako to bolo. ;)
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Ono se nikomu nechce oddělovat karburátory od sebe, když není vidět důvod... Seštelovat je pak zase dohromady není legrace.
Oct asv 2000, DieselPower
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

Tak ďalšia úžasná skúsenosť s pánom Puškárom. Je zima tak som sa pozrel na to, že prečo to tak žerie, keď karburátory nastavil pán , ktorý je v Sk motočasopisoch menovaný ako najlepší odborník, ladič motoriek. Ide ma jebnúť. Po nájdení chyby som trocha pojazdil. Motorka išla super, akurát to žralo a zlé zimné štartovalo. Smrad benzínu z výfuku ako sviňa.

Za podtlakové gumky som dal cca 140€, zrazu sú rozťahané , ako keby mali 50tisíc km. Podľa mňa si nové nechal a jebol tam jazdenky. Všetky ihly na maxime. Plaváky nahrial pajkou a roztápal ich na oske aby nemali výkyv.Na šupatkach vyryté čísla 8,9 - čo som nemal, to len tak na okraj asi si niečo značil ak ich hajzel nevymenil z inej motorky.Strhaný závit na vaničke karburátora. 1 gumičku na trysku stratil tak dal väčšiu a okusal ju asi svojími vyjebanými zubami. / foto/ 1 ihla amatersky najebaná na pevno ukotvená podložkou - ak to nevie tam je už problém s váhou a nie je možnosť nastaviť ani výšku ihly a vrchná otoč sa zázračne stratila - tak to najebal na pevno. /FOTO/ Je mi zle z toho chlapa. Kvalifikovaný odborník !!!!!
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

ObrázekObrázek
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

TOTO JE PAN PUSKÁR PODĽA MOTOČASOPISOV NAJLEPŠÍ LADIČ MOTOCYKLOV V SK. Vrelé doporučujem.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tak tohle lidi nejvíce otravuje, neserioznost a nemožnost se na někoho spolehnout. Co mne nejvíc děsí, je, že mu to za to stálo...copak ten idiot neví, že pověst je k nezaplacení? :(
nepropadat panice...
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

jericho-3 píše:Tak tohle lidi nejvíce otravuje, neserioznost a nemožnost se na někoho spolehnout. Co mne nejvíc děsí, je, že mu to za to stálo...copak ten idiot neví, že pověst je k nezaplacení? :(
jericho-3", dnes som si dal námahu, lebo som do 04.00 nespal kvôli nervom a zašiel som za tým pánom 80km. Doniesol som mu to a povedal slušne, že pane asi ste si v tom zhone zmýlili karburátory - poprosím uviesť do pôvodného stavu , bez nastavenia. Zatlkal, potom som sa už prestal ovládať tak som zvýšil hlas, tak že čo kričím , že má 58rokov. Múdre reči, že si ma nahráva...Hovorím pane, je mi jedno koľko máte rokov, vy nie ste schopný si priznať chybu. Nakoniec uznal tu gumičku, že bude niekde hľadať, uznal že nahrieval karburátorové plaváky, aby nemali výkyv - pričom do boku min. výkyv je normálny a nechal si jedno šupátko. kde narval na pevno podložku, že to dá do pôvodného stavu. Ostatné ani nechcel počuť, že mám odísť. Povedal som mu len toľko: kto ma pozná vie, že som kurva tolerantný a trpezlivý. Stačilo zavolať - počuvaj sem, stratil som gumičku, zlomil som závlačku, skús zháňať....atď. Viem, že sa veľa vecí stane nechtiac, no mne dosral karbáče na šrot a ešte bude hrať múdreho? Ak toto je mechanik, tak s čistým svedomím si otvorím servis motocyklov s mojími skúsenosťami. TFUJ.....
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

To jestli je někomu 58 nebo 158 je ůplně jedno, stáří má jednu "výhodu", zdraví a mladý člověk si říká, má to cenu s ním něco řešit? Ale pravda je taková, když ten člověk páchal zlo a byl v plné síle, neměl slitování s nikým/viz váleční zločinci apod./, ale jak zestárnou, vzbuzují lítost. Já osobně bych jí tomu dědkovi natáhl i v 70 letech, sice je to neslušné, ale efektivní..Ale na druhou stranu, negativní reklama je horší než facka. Jde sice jen o pár gumiček a podvodní záměnu karbošů, ale kolik ten borec již okradl lidí?
nepropadat panice...
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

[quote="jericho-3"] ako som písal. Keď sme menili servo, asi desať min. som čumel do druhého auta. Kámoš nemohol stiahnúť ten silentblok od prevodovky , ktorý potom praskol tak, že sa tam nasadil naspäť a v živote , by som na to neprišiel. No pozná ma, normálne mi to povedal, vec vybavená. Kúpil som nový, starý je zavarený v rezerve. Proste stane sa. Ta mala gumka stojí 88Kč,ihla - 476Kč/ks...4 gumky 3820Kč - tie som kupoval nové, ale už tam nové nie sú - nie sú to pre mňa zanedbateľné položky....ide o princíp a o povahu. Nech sa mu darí. Od CZ bratra už som si objednal za 2tisíc - komplet karboš , čo má nalietano 25tisíc, takže nasram mu a nech sa mu darí. Inak údajne ide ladiť motorku Rally Dakar: Svitkovi. Ale ja som hovoril chlapcom, že možno sa jej ani nedotkne. Zinkasuje 300€ a motorka vyladená. Veľa robí psychika. Kámoš vymení olej a cíti, že mu to pridalo 10PS :-)

ceny pre neveriacich:

http://www.partsdepot.cz/originalni-dil ... %29/20813/
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

[quote="jericho-3"] článok sice z roku 2006, ale aspoň pre predstavu

http://www.motorkari.cz/motosport/silni ... -9055.html
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

Smutné je na tom to že pán musel byť určite odborník keď mal toľko referencií ty si sa určite k nemu dostal cez nejakú referenciu keď si mu viezol motorku 80Km.

- Pravdepodobne sa dostal už do rutiny keď ho tá práca nebaví alebo má toho veľa a takto to odflákal :(
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

ROMEK píše:Smutné je na tom to že pán musel byť určite odborník keď mal toľko referencií ty si sa určite k nemu dostal cez nejakú referenciu keď si mu viezol motorku 80Km.

- Pravdepodobne sa dostal už do rutiny keď ho tá práca nebaví alebo má toho veľa a takto to odflákal :(
Tam a späť 80km. Ja som na neho dobré referencie nepočul a mal som s ním veľmi zlú skúsenosť, keď mi naladil karbáče pred pár rokmi a o 2 lite stúpla spotreba. No po mesiacoch bádania a hľadania chyby ma ukecali, že skús... Tak som skúsil - proti svojej vôli / topiaci sa slamky chytá/ Síce ďakujem mu, lebo nebyť jeho sám by som sa do toho možno nepušťal a už by sa možno vymenil motor a stále by to skackalo. Možno vedel urobiť, babetu, pionier, simson, jawa atď. Je to už jedno. Nechcem o ňom viac počuť. Mám X kamarátov , ktorí sú o pár levelov vyššie, akurát o nich nepíšu noviny. ;) Hlavne nech sme zdraví
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Je to o to horší, že je to patrně machr. Kdoví, co je v tom. Měl jsem známého, který začal dělat podrazy a pak z toho vylezlo, že platí dluhy za svého parchanta syna, zloděje,/dovoz aut/ aby zavřel ůsta dalším věřitelům.A tak používal všechny cesty které vedly k prachům..Ale pak si člověk, řekl, nespletli jsme se v něm už dřív? :o
nepropadat panice...
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

[quote="jericho-3"] Bratm aj mňa to napadlo. 3ruba pri ventile, rozbije motor ak sa nezabiješ - má biznis. G.O motora atď. čo narobíš, taký je svet. ;) Nech si žije a opravuje. Prajem mu to, no svoj názor na neho nezmením.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“