
Kde takové pivko koupit?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Děkuji za tento popis, paráda, od teď je mi vše jasné a pivo asi přestávám pítconti píše:A víš proč po některým patoku, kterýmu neprávem říkají pivo, bolí hlava?
Prože je to ksindl nad ksindl.
Něco tam ve varně uvaří, pak to rozředí vodou a aby se hlava motala dolejou to lihem. (Stejný důsledek jako když každý pivo proložíš panákem pochybnýho alkoholu.)
Jo, jo, je to tak.
Byl jsem se podívat v Prazdroji, bylo mi z toho smutno. Afričani to totálně zmrvili.
Z nádhernej sklepů (9km chodeb) kde v obrovských dubových sudech pivo dřív 3 měsíce zrálo, udělali skanzen pro turisty a sudy tam plesnivěj.
12tka dnes zraje jen měsíc v plechových tancích venku na dvoře aby se kšeft hejbal. Však oni to ovce vyžerou.
A Gambrinus, to je zážitek.
Malá varnička, hned když tam vstoupíte a nepoblejete se, smrdí to tam přísahám jak v žumpě, je vám hned jasný, že se většina Gambáče vyrábí všude jinde a ne v Plzni.
Hm, ale na každým tácku v hospodě se dočteš: Děláme pivo tradičním způsobem.
A ty reklamy v tv. To je vrchol.
Jo a ještě jedna perlička, co mě úplně odrovnala.
Nějakej debil z Prazdroje v televizi prohlásil, když se ho ptali proč tomu pivu tak rychle padá pěna, To dnes neni moderní aby mělo pivo pěnu.
DOBROU CHUŤ A AŤ DÁLE CHUTNÁ!