Levné pneumatiky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ja som minulý rok kupoval nové zimáky. Môj rozmer je 205/40 R17 nakolko to nerobí žiaden matador ani barum ani nič podobné tak som zolil čínu či čo to je. Nexen. Potom som zistil že to davaju na nové koktavie tak som ostal v klude
celá sada za 200eur je rozdiel ako za 400eur. Letné pôjdu už normalne značky.
Cupra TDI
Na jednom nejmenovaném serveru, jsem byl za idiota když jsem prezentoval, že se pneumatiky s větší hloubkou dezénu mají montovat na zadní kola a ty se sjetým vzorkem dávat dopředu. Byl jsem za idiota, kterému by měli sebrat řidičák i svéprávnost, protože když mám hnanou přední nápravu musím přece řídit vozidlo a k tomu potřebují hluboký dezén.
Já naopak tvrdil že člověk to uřídí, ale potřebuje aby mu držel zadek a tak jsem tvrdil, že hluboký dezén patří dozadu.
Nyní čtu že to dělám správně, prosím taky to dělejte správně a nedejte dopusit na mýty debilů a ješitných kokotů a jejich pradědečků, kteří o tom věděli hovno.
Já naopak tvrdil že člověk to uřídí, ale potřebuje aby mu držel zadek a tak jsem tvrdil, že hluboký dezén patří dozadu.
Nyní čtu že to dělám správně, prosím taky to dělejte správně a nedejte dopusit na mýty debilů a ješitných kokotů a jejich pradědečků, kteří o tom věděli hovno.
"Testovali jsem chování vozu na mokru a v dalších situacích s více sjetými pneumatiky na přední nápravě i na zadní nápravě," uvedl šéf servisu a odborník na pneumatiky Jan Šindelář z ÚAMK.
První testování proběhlo za situace, kdy byl vpředu méně sjetý vzorek a vzadu vzorek o více než 2 milimetry nižší. "Pozitivem byla kratší brzdná dráha. Negativní je to, že běžný řidič těžko rozpozbná hranici, kdy se vůz chová obvyklým způsobem, a kdy přestává být ovladatelným. Při ostrém vyhýbacím manévru, stejně jako na mokru, rychle nastupuje okamžik, kdy řidič ztratí kontrolu nad autem," prozradil odborník z autoklubu.
Při druhém testování odborníci pneumatiky vyměnili a lepší vzorek umístili dozadu. "Je sice o něco delší brzdná dráha, ale to zcela jednoznačně převáží fakt, že vůz je stabilnější při krizových situacích," popsal Šindelář. "Méně sjeté pláště tedy patří na zadní nápravu," dodal jedním dechem.
pro baby a kafky lepší vzorek dozadu, pro řidiče dopředu. Pro ty co se nechtějí nechat překvapit lepší vzorek na všechny 4.
Já jsem podle všech taky mamlas, že letní gumy se 4mm vyhazuju nebo dám někomu za symbolickou cenu a tomu ještě dvě sezony poslouží. Na zimákách to samý když mají pod 5mm. Možná na jaře je akorát nechvátám přezout a sundavám je až na přelomu dubna května.
Já jsem podle všech taky mamlas, že letní gumy se 4mm vyhazuju nebo dám někomu za symbolickou cenu a tomu ještě dvě sezony poslouží. Na zimákách to samý když mají pod 5mm. Možná na jaře je akorát nechvátám přezout a sundavám je až na přelomu dubna května.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Souhlasim s Markem, i ja davam lepsi vzorek dopredu, a davam prednost lepsimu zaberu a kratsi brzdne draze. Jezdim v zime v poklidu, a aby me prdel predbihala se mi nestava, takovou kladu nejezdim. A i tak se da jet celkem svizne. Nejaky slinty radoby odbornika na pneumatiky, kterym se dnes nazyva kdejaky blbec co nekde v garazi prodava ojety a tvrdy smejdy dovezeny ze smetiste nekde v Nemecku, me vubec nezajimaji. Tento chytrak dela testy ne uzavreny trati a smyk si vylozene vynucuje, takovy info mi jsou tak akorat na hovno. Muze klidne curacek prijet v zime na Vysocinu, o horach ani nemluvim, a ty sjety si dat na hnanou napravu, uvidi hned ze je v prdeli. Takovyhle chytraky co umi akorat blbe mlatit tlamou, mam nejradsi. Sedi na prdeli v teplym kanclu , snih videl akorat v televizi, a bude moralizovat a nakazovat kam se maji davat kola
. Nejvetsi pravdu mam Ladas - mit na vsech kolech stejne, bohuzel to plati jen prvni sezonu 
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
na 4 autech jezdeno debica frigo a spokojenost.Na svojem na zadku debica a ted sem koupil dopredu sava eskimo s3 tak jsem zveday,ale mají zajímavý vzorek.Vloni sme tady na jihu moravy měli sníh 2x a když už jedu na hory tak jsem s debicama neměl nikdy problem.Nerikam že kupuju nejlepsí gumy,ale jestli je to continental,michelin nebo barum tak je to jeden koncern a myslim že jejich levnější značky nejsou zas až tak ochuzene.
Leon 1M ASV TOP SPORT kit , egr off,kat off ,turbo 1749VA,Sprint 764,soft by TDIFUN
Pracovní auto Mitsubishi pajero 2.5 TD
Pracovní auto Mitsubishi pajero 2.5 TD
... only S764