Aditivum do oleje

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

WHITE-CZ píše:Já přidávám VIF při každém tankování. A celou zimu auto startuje a jede úplně na pohodu. Ještě jsem tu četl něco o bezaromatiku taky asi vyzkouším.
bez vifu nejezdím, bezaromatik je asi pěkný název ale nic to neumí

přečetl jsem hodně zajímavých článků sám jsem ho propagoval využíval jsem toho několik litrů

a za mě vif letní zimní a benálový
WHITE-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od WHITE-CZ »

Ja mam VIF zimní pro diesel. Benalovy jsem ještě netestoval.
BMW X5 E53 3.0D 135KW
slovacek.milos
Aktivista

WHITE-CZ píše:Ja mam VIF zimní pro diesel. Benalovy jsem ještě netestoval.
bez benálového taky nejezdi, záleží co máš za vstřikovače, jsou bodové, nebo co rozpračují a ty jsou jednobodové, dvobodové, čtyřbodové, ty čtyřvodové u starších aut trpí, trysečky josu jemné,

spotřebu to šetří vif si na sebe X x vydělá , palivové soustavy jyou po statisících jak nové, sací koš v nádrži je bílý ;)
WHITE-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od WHITE-CZ »

Tak ja jezdím jenom v naftaku takze benal jde zatím mimo mě. Když auto tak TDi. (LOL)
BMW X5 E53 3.0D 135KW
senioring1
Přispěvovatel

Příspěvek od senioring1 »

Debata sa zľahka presunula od oleja k palivu . Môj názor je že do brzdovej kvapaliny ( to zdá sa ešte nikoho nenapadlo ) , baterky a oleja nič nepridávať . Do paliva používam VIF v zime i v lete .
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
slovacek.milos
Aktivista

tak já taky naftáky na sajrajty, ale ted mám kraxnu OI kombi na LPG, nafták jsem pujčil ;)

včera borec se mi ptal že by kraxnu koupil a že kolik má najeto jsem mu řekl kolik tam mám nastavit pro vaši spokojenost :? 27 se mu zdálo moc za dvoje obutí, lpg, klima, hágusy, závěs,nvé rozvody a servis, nejde jen centrál, já si ji ještě nechám vydělává ;)
slovacek.milos
Aktivista

senioring1 píše:Debata sa zľahka presunula od oleja k palivu . Môj názor je že do brzdovej kvapaliny ( to zdá sa ešte nikoho nenapadlo ) , baterky a oleja nič nepridávať . Do paliva používam VIF v zime i v lete .
a to už je asi blbě do paliva jo do oleje ne
WHITE-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od WHITE-CZ »

Omlouvám se za (offtopic) až teď čumím že jsme šíleně (offtopic)

(LOL) (LOL)
BMW X5 E53 3.0D 135KW
slovacek.milos
Aktivista

ted se se bavil se starou o aditivách v roce 2O1O jsme byli na senci teklo čerpadlo tak že bychom vymlátili baterku musel jsem zajet na benzínku koupit naftu a před startem zalít čerpadlo za autem byly kapky jak jelo fábka sdi, nalil kudy to teklo nevím spodek plastovat na trávě moc neje,

dal jsem aditiva co jsou do serva, světe div se motor jezdí ted jen na naftu a nic neteče, je tomu pět let ;)
slovacek.milos
Aktivista

v roce 2OO8 se rozkapalo servo na naší fábce, už vypínalo olej se musel dolévat, na vrakecu jsem sehnal druhé řízení ale přd tím jsem nalil obyč sevo olej a aditivum do řízení,

světe div se 7 LET mám servořízení vzadu v regálu klidně vyfotím, fábka má ted 2OO.OOO lítá každý den kolem břeclavi mladá do práce, strašně na ni kdysi nadávala co to je za lenochod nedá se předjet oničem, nyní ji má ráda ;)
motor ekolube
slovacek.milos
Aktivista

WHITE-CZ píše:Omlouvám se za (offtopic) až teď čumím že jsme šíleně (offtopic)

(LOL) (LOL)
zde je moje kraxna http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... 4&start=30 co si cením nikdo mi u supermarketu nemá čanci odrat lak ;)
WHITE-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od WHITE-CZ »

A kde je pick-up ?
BMW X5 E53 3.0D 135KW
vikino1
Přispěvovatel

Příspěvek od vikino1 »

Môžem potvrdiť slova Miloša na jeho radu som tiež použil ten sajrajt do serva s Kelly. Každý týždeň som musel dolievať , odvtedy cca rok ani kapka (rofl)
Seat Alhambra 1,9TDI AVG vymenený za AFN, egr off
slovacek.milos
Aktivista

WHITE-CZ píše:A kde je pick-up ?
v javorníku jezdí jako náhradní vozidlo, ted chybí mámtam krosové gumy a záběr je tam jak kráva,

dneska jsme tahali béčko kraxnou z příkopu hulila jen spojka a nic museli jsme přijet s traktorem
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 28 led 2015, 21:43, celkem upraveno 1 x.
WHITE-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od WHITE-CZ »

Felda f turbu to není k vidění každý den. Achjo snad se vrátí.
BMW X5 E53 3.0D 135KW
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“