Kdy byl převratný přímý vstřik/ neitalský, aby vás to neprudilo/ v osobních vozech? V Mitsubishi v 90. tých letech - GDI, od té doby uplynulo mnoho let a koncern se do toho dal taky a jak to dopadlo? Můj známý s GDI ve Volvu jezdí na obyčejný benzin , i když mu kladu na srdce, kup tu 98 a vem to také na dálnici a dej tomu kotel, protože jezdí hlavně po městě, on, jeho dcera, manželka, atd. a je to skoro 20 let a pořád jezdí, auto udržuji, tak to vím...Je to zázrak..A Němci se zkušenosti z války,/ kdy přímý vstřik benzinu fungoval/ nejsou schopni stvořit nic , co by stálo za řeč, prosím, můžou být problémy, většina jiných firem je má také, ale u přeplňovaného motoru ojebat písty, /už dávno na tohle upozorňovali experti/ je laxnost nejvyššího zrna..Kované písty dělali Němci už za války a za míru dělají sračky.. Ani ve snu by mě nenapadlo, že po 40000km se tohle může stát. To, že vylítávaly kroužky z pístu a motor je sežral, se stávalo, když byla drážka vysekaná jen trochu, tak se srovnala v soustruhu a dal se větší kroužek/u benzinu/ , /např. u Mazdy 323 Gt se tohle stávalo /a jelo se dál/..Ale aby se vylomilo hrazení mezi kruhy a to motor sežral , to je konstrukční facka..Ještě si užijeme a koncern by měl vracet prachy a hluboce se klanět..Já být škodovkou, tak bych poslal dopis na ústředí koncernu, že díky tamní neschopnosti poškozují značku Škoda..

nepropadat panice...