Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
JasteR píše:Tak uz mam taky dlouhy 5ti kvalt z Fabie ....prvni poznatky velmi pozitivni...sehnal jsem zanovni prevodovku a radit ted jde lepe, ale hlavne drive jsem jel na 5tku na 3tis-ot 145kmh tacho, ted jedu 170Kmh tacho, tedy stejne jako sem jel s 6tikvaltem u 96Kw TDiPD, mozna to bude vyhoda i na sprinty nemusi se tolik radit a ted radim o dost dele...
Timto diky za montaz Ladovi aspol. z AutoskloTurnov
urcite to bude lepsi,ja mam radsi petikvalty mel jsem ho v passatu i v superbech,
pro zajimavost u passata je udaj zrychleni vyrobce u petikvaltu lepsi cas nez u sestikvaltu stejne motorizece
JasteR píše:Tak uz mam taky dlouhy 5ti kvalt z Fabie ....prvni poznatky velmi pozitivni...sehnal jsem zanovni prevodovku a radit ted jde lepe, ale hlavne drive jsem jel na 5tku na 3tis-ot 145kmh tacho, ted jedu 170Kmh tacho, tedy stejne jako sem jel s 6tikvaltem u 96Kw TDiPD, mozna to bude vyhoda i na sprinty nemusi se tolik radit a ted radim o dost dele...
já ti to říkal, že je to dobrý
a jak to ze fabia nie je taka rychla ked ma priblizne rovnako silny motor? je to tym ze ma mensie kolesa?
Fantik píše:Kdyby se tam dala převodovka z Ibizy 00 , 01 tak se nic upravovat nemusí ta by měla pasovat bez úprav.
ta se bude
1) blbě shánět a
2) ta z Fabie má zaručeně nejdelší 5ku co jsem našel, když se přehodí do Octy jen soukolí 5. přev. stupně, zvedne se ta rychlost při 4500ot. z 208 na 225km/h
vyse si psal pri 4500 na 242kmh to je nak moc tak teda z 208na225 nebo 242 ?
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm
blbě čteš, 225km/h by to bylo kdybys přehodil na tu svou původní Octaváckou převodovku jen 5kový kola z Fabie, 242km/h je to s vyměněnou celou převodovkou za tu Fabiáckou
Huml píše:blbě čteš, 225km/h by to bylo kdybys přehodil na tu svou původní Octaváckou převodovku jen 5kový kola z Fabie, 242km/h je to s vyměněnou celou převodovkou za tu Fabiáckou
..aha tak to se omlouvam, to sem prehledl ...no to abych vyzkousel jestli to tech 240 dle GPS da...ale budiky mam jen do 240tacho
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm
Hele a zkoušel někdo přebalit střeva z fab.skříně do oct. obalu? zkoušeli jsme udělat rychlejší skřín do transportera1,9TD ale byl velkej diferák a tohle by bylo možná řešení
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
v sobotu jí budu montovat, ale předpoklady jsou dobrý , trošku jsem si to ulehčil, měnil jsem jen tu jednu půlku, abych se nemusel tak drbat s vymezováním vůlí na ložiskách, ale samozřejmě problém by nebyl ten pajšl předělat celej do toho obalu
To Huml: pro tohohle kluka nejni problém ji přebalit i s ložiskama má známýho a jednou měl komplet všechny přípravky přímo aznp by kuko TEKLY MI SLINY když jsem to viděl prostě všechno i co nepotřebuješ Jen mi šlo o to jestli si nepřiděláme zbytečnou práci...až ti to pojede napiš zážitky
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower