Seat toledo FMIC
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Vcera v noci jsem se na to byl podivat a zpevnovat se to nemusi..favo píše:Jak na to tak koukám nebyl by až takový problém to opět zpevnit aniž by to zavazelo stávajícimu potrubíSlavkov píše:... asi tak, ale jinak moc pěknéKornout píše:... nechci hanit ten set, jen se mi nelibi ten zasah do toho nosneho profilu predni steny, zrovna v miste vyprofilovani kvuli pevnosti.

Fabia ATD - under construction - 

- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Zkus si predstavit,jak tam proudi ten vzduch oproti tomu, co ma vyvody treba u spodu. To je ten duvod.dyk píše:To Boďa: Proc je lepsi IC ktery ma vyvody krizem nez na proti sobe?
U tech uzsich to moc smysl nema, u toho velkeho ano.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

http://album.volny.cz/vipous/browse.php ... wse_page=0 zatim je to ve fazi rozpracovanosti, takze kritici honem na me

PS: Chci timto podekovat Rísovi a jeho kumpanum, kteri mi postavili nejen motor ale pomohli mi i s ostatnima vecma

PS: Chci timto podekovat Rísovi a jeho kumpanum, kteri mi postavili nejen motor ale pomohli mi i s ostatnima vecma

S tim si muzes vyhrat jak prijedu k Tobefavo píše:Jak na to tak koukám nebyl by až takový problém to opět zpevnit aniž by to zavazelo stávajícimu potrubíSlavkov píše:... asi tak, ale jinak moc pěknéKornout píše:... nechci hanit ten set, jen se mi nelibi ten zasah do toho nosneho profilu predni steny, zrovna v miste vyprofilovani kvuli pevnosti.

máš to krásný...Vipouš píše:http://album.volny.cz/vipous/browse.php ... wse_page=0 zatim je to ve fazy rozpracovanosti, takze kritici honem na me![]()
PS: Chci timto podekovat Rysovi a jeho kumpanum, kteri mi postavili nejen motor ale pomohli mi i s ostatnima vecma

jaký turbo tam je?
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

Diky.. Zrcatka pujdou pokarbonovat.. a zadni naraznik bude od RDX racing, cekam na nej, je obednanej z nemecka a trva to docela dlouho..JasteR píše:Vypada to moc dobre uz ted, doufam ze ty zrcatka pujdou do laku, a pribude jiny zadni naraznik, jinak docela se me libi i ta carbon kapota, ktera se me vetsinou nepaci...

Dekuju moc.. Tahle SPZ uz od vcerejska na aute neniJim píše:máš to krásný...Vipouš píše:http://album.volny.cz/vipous/browse.php ... wse_page=0 zatim je to ve fazy rozpracovanosti, takze kritici honem na me![]()
PS: Chci timto podekovat Rysovi a jeho kumpanum, kteri mi postavili nejen motor ale pomohli mi i s ostatnima vecmaale možná bych si zakryl SPZku...
jaký turbo tam je?

No docela pěkný auto mě se ten Španělský traktor snad začne i líbit a práce je to moc pěkná ale moje srdce patří jiné krásce
Ne neboj vypadá to moc pěkně škoda že pod kapotou nemám taky TDi no škoda že tam nemám ani T já tam vlastně kromě spousty místa nemám nic zajimavýho

P.S. Měl by sis změnit fotku pod nickem tahle už není aktuální

Ne neboj vypadá to moc pěkně škoda že pod kapotou nemám taky TDi no škoda že tam nemám ani T já tam vlastně kromě spousty místa nemám nic zajimavýho

P.S. Měl by sis změnit fotku pod nickem tahle už není aktuální