zizuzidan píše:Pod tu fotku bych ještě napsal věk,výšku,váhu,telefona a tvůj stručný popis a nemá to chybu.
(to byl vtip)
Jinak je vidět,že máš smysl pro humor
smysl mám, to asi jo sranda musí být, i kdyby na chleba nebylo
zizuzidan píše:Pod tu fotku bych ještě napsal věk,výšku,váhu,telefona a tvůj stručný popis a nemá to chybu.
(to byl vtip)
Jinak je vidět,že máš smysl pro humor
Tak i kdyby otce věšely
tak to jsem ještě neslyšela je jasný, že musíme užívat život, jelikož nás může zítra přejet trolejbus a bude to
Verča píše:
Tak i kdyby otce věšely
tak to jsem ještě neslyšela je jasný, že musíme užívat život, jelikož nás může zítra přejet trolejbus a bude to
Ono to pokračuje ještě dál,ale to už je sprostý tak sem to neprezentoval.
U vás jezděj trolejbusy?Pokud bys někdy do budoucna potřebovala pomoct s autem tak rád pomůžu.Sedlčany
U vás jezděj trolejbusy?Pokud bys někdy do budoucna potřebovala pomoct s autem tak rád pomůžu.Sedlčany
to je od tebe moc hezký jsem relativně soběstačná, ale občas se objeví problém, který ještě neznám a tak se musim pidit tak si tě budu pamatovat a příště vím, kam se mám obrátit. letím něco dělat, tak se měj zatím mooooc pěkně :- )
zizuzidan píše:
Bouhžel v jednom nejmenovaném autorizovaném servisu perou díly druhovýrobové a účtují jako origo.
Když sem to viděl nevěřil sem vlastním očím.
Verča píše:
to je od tebe moc hezký jsem relativně soběstačná, ale občas se objeví problém, který ještě neznám a tak se musim pidit tak si tě budu pamatovat a příště vím, kam se mám obrátit. letím něco dělat, tak se měj zatím mooooc pěkně :- )
Dotaz na "este" když děláš v Škodovce nemáš možnost sehnat dílenské učební sešity? Určitě víš co myslím.Jak je tam popis novinek-motory,převodovky,elektronika atd.