vstriky BOSCH vs. Fratelli Bosio ??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
státnice anglický jazyk, státnice psaní strojem, přerušené studium Dopravní Fakulty Jana Pernera, hobby diagnostika, navi atd... Cambridge zkoušky v angličtině, pokročile německý jazyk... maturira SPŠ Elektrotechnická Frenštát pod R.... kurz podnikové ekonomiky.... nyní zaměření logistika v dopravě...
-
- Přispěvovatel
No a??? Niekto je sikovnejsi a uci sa srychlejsie niekto je menej sikovny a ide mu to pomalsie. Napr. ja sa dokazem naucit velmi rychlo, veci co ma bavia a zaujimaju. Ale pokial niekoho nepoznas tak ho prosim ta neohovaraj. TDIfuna osobne nepoznam, ale ked citam jeho prispevky (nielen na tomto fore) tak nezvykne trepat nezmysly. Samozrejme kazdy sa obcas sekne a utrusi hlupost, clovek je tvor omylny.milhausek12 píše:
nezdá se mi, že by někdo mohl získat zkušenosti s odborným vyladěním motoru za 2 roky... nebo se snad mýlím? to nemyslím jako narážku....
viz třeba tady.. podívej se na datum příspěvku... jak je to dlouho?
přepdpokládám že v té době si ani nevěděl, jak nahrát soft do ECU...
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
PS: zda sa mi ze toto vlakno sa odklonilo od povodnej temy a zmenilo sa na "ripanie do TDIfuna "

- Currahee
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak to zase vrátím k původnímu tématu. Od začátku, co mám pášu AVF 1,9 PD, tak mi občas blafal jako na tři. Napružení kontaktů tenkrát dost pomohlo a rozvody taky, ale pořád se nemůžu zbavit pocitu, že je nakoplý vstřik. Jako kdyby se občas nějak blbě natočil a blafe. Někdy taky z kopce při brždění motorem cvakání a blafání, ale nedělá to pořád. Předevčírem na STK to borec roztočil na 5000ot. a emise OK i s EGR off. Zvažuju namontit FB Powerplus 1043. Pomůžu si či nikoliv? Trocha kobyl navíc by taky nebyla špatná, chip později 

-
- Aktivista
Na jak dlouho to testování ještě vidíte? Je něco nového?reesha píše: A ještě Vám nasadím malého brouka do hlavy. Již máme vyrobené POWERPLUS 764 - verze 2, které disponují sedmi (7) vstřikovacími otvory.
Zatím jsou ale ve fázi testování.
Co se týče průtoku paliva/výkonu - je to takový mezistupeň mezi POWERPLUS 764 a RACE520. Ale jak říkám, zatím jen ve fázi testování.
Octavia TDI (ASV)≈110kW MAF off MAP on chip můj
A co jako? Tak jdi psát na stroji a nezasírej tady témata nesmysly. Já jsem TDIPOWER a nick jsem si nezměnil, to čumíš že jsem tady, co?milhausek12 píše:státnice anglický jazyk, státnice psaní strojem, přerušené studium Dopravní Fakulty Jana Pernera, hobby diagnostika, navi atd... Cambridge zkoušky v angličtině, pokročile německý jazyk... maturira SPŠ Elektrotechnická Frenštát pod R.... kurz podnikové ekonomiky.... nyní zaměření logistika v dopravě...

VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
Jo a k těm tryskám. Dělal jsem i Bosch, ale teď už jen Fratelli. Přiznám se, že se mi taky jednou stalo, že mi tekla nafta ze spoje na vstřikovači. Teda jen to tak rosí. Je to tím, že "podložka" v těle vstřikovače bývá občas porezlá a prostě po přehození to netěsní. Musel jsem ji vyměnit ze sady od Bosche. Možná by DP někde mohli toto prodávat jako ND, co, chlapi? Ale opravdu to bylo jen jednou a není to vada trysky, ale části vstřikovače. Ale stát se to vážně může. Jinak trysky řady PP a RACE stejně Bosch nedělá.
Takže za mě Fratelli no problem a jistota stále stejné kvality bez ohledu na zemi původu.
Takže za mě Fratelli no problem a jistota stále stejné kvality bez ohledu na zemi původu.
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
Dostaneš pouze vstřikovací trysky, které se namontují do tvých vstřikovačů, které doporučuji seřídit na předepsané otvírací tlaky.MiroMNE píše:Hci se zeptat jednou vec, gdyz si koupim nove FB PP764, dostavam cele vstryky nebo jenom jeden dil a potom to montuji do mojih puvodni, nebo ... mozda je to blba otaska ale v tom se nevyznam...
dik za otpoved

-
- Sběrač informací
FB Power Plus 764
Zdaréc 
Shaním trysky FB POWERPLUS 764
Mate je tady někdo skladem... nejlépe nové..?
Dík za info

Shaním trysky FB POWERPLUS 764
Mate je tady někdo skladem... nejlépe nové..?
Dík za info