UPOZORNĚNÍ NA LUMPY!!!!!Snad vyřešeno!!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
si spickaPEEK píše:Ja len malú skúsenosť s výmenou váhy vzduchu. Zavolal som autorizák, že potrebujem vymeniť váhu vzduchu. Povedali, nech prídem, že majú, že je to noname váha a stojí 12000 Sk. Ak by som ale chcel originál Bosch, tak že mi ju môžu objednať, že to môže trvať cca 1 týždeň a že Bosch bude stáť nejakých 14 - 15000 Sk. O cene navyše za ich "autorizovanú prácu" sme sa ani nebavili. Tak som zašiel k miestnemu predajcovi ND, ten mal hneď na predajni originál Bosch za 3800 Sk, výmena mi zabrala asi 10 minút a auto hneď išlo ako hodinky. Čo k tomu dodať...? Asi nič, všetko hovorí samo za seba...

Slavkov píše:jj, také se směju, když vidím hochy z Porsche Brno nakupovat v Meteoru... a to si ty jitrnice (zákazníci) myslí, co pro své autí dělají, že ho dávají do značkového servisu
Sem tam dnes byl ,nechal

G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
ak mal original cislo na telese filtra tak OK.... ak len na krabici tak blbetoby66kw píše:Slavkov píše:jj, také se směju, když vidím hochy z Porsche Brno nakupovat v Meteoru... a to si ty jitrnice (zákazníci) myslí, co pro své autí dělají, že ho dávají do značkového servisu
Sem tam dnes byl ,nechalsem si donest olejovej filtr da 77kw pd ,v škoda škatulce byl filtron s kelii
![]()
ale stál 350k

Tomas.cz píše:Si děláš srandu?
Tomu nevěřím...
Tomu věř, já na to řikám( to ale není origo ), prodavač na to řekl že je to náhrada C ještě že má náhradu B že mě ju donese ukázat.Tak jsem poděkoval a z

-
- Aktivista
jasne ze zname, nie je autorizovany, ale autorizovane vo vsetkom schova. Kazdy iste viem koho myslim. www.rfauto.cz Ak si z Brna, na tvojom mieste by som inam nechodil!
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Ale pššštmisoVW píše:jasne ze zname, nie je autorizovany, ale autorizovane vo vsetkom schova. Kazdy iste viem koho myslim. www.rfauto.cz Ak si z Brna, na tvojom mieste by som inam nechodil!

p. huml má ještě dovolenou
to já znal jednoho co kupoval replikový kapoty na VW a doma si tisknul na photoshopu originál štítky od VW.
měl na tom docela dobrej vejvar,dodával to i do servisů
kdo ví kolik takovejch je...
je to asi proto ,že policie nestíhá dělat teměř nic..jen ty největší mafiány.
a ve vládě se jen pět let budou hádat o 30 ti korunach..tam se legislativa taky nehejbe. Je mi z toho smutno ,protože vidím kolem sebe ,že kdo dělá poctivě vypadá opravdu jako magor....
měl na tom docela dobrej vejvar,dodával to i do servisů
kdo ví kolik takovejch je...
je to asi proto ,že policie nestíhá dělat teměř nic..jen ty největší mafiány.
a ve vládě se jen pět let budou hádat o 30 ti korunach..tam se legislativa taky nehejbe. Je mi z toho smutno ,protože vidím kolem sebe ,že kdo dělá poctivě vypadá opravdu jako magor....
a proč si se nestavil k nám pro Boscha?? na to přeci nemusím být v práci, oni by tě neukouslitoby66kw píše:Ale pššštmisoVW píše:jasne ze zname, nie je autorizovany, ale autorizovane vo vsetkom schova. Kazdy iste viem koho myslim. www.rfauto.cz Ak si z Brna, na tvojom mieste by som inam nechodil!![]()
všichni se tam nevlezou
p. huml má ještě dovolenou