Problem s radením na 6q prevodovke FRS

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
lukas6666
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od lukas6666 »

toto nebude problem s predlohou, v servise uz nato asi prisli...
Tepovanie, mechanika. UPDATE máp RNS COLUMBUS, VCDS, ODIS ENGINNERING
,chiptuning, uprava softwaru dsg, flash RJ motora, BCM, gateway a pod., servis klimatizacie a čistenie vozidiel ozónom
cause3
Sběrač informací

Příspěvek od cause3 »

Mockrát děkuji uživateli LUKAS6666, oprava převodovky na OII 6Q - velmi špatně šli vyřarovat rychlosti 1,2 a R + celkově velká vůle na řazení.
Po jeho zásahu vše OK, převokovka krásně řadí a vůle jsou fuč :-D.
Veškerá práce provedena na počkání za velmi slušné peníze, pokud máte podobný problém neváhejte pána kontaktovat.

Ještě jednou DÍKY!!!!!!!!!!!!

PS: Práce byla provedena dne 24.12.2011 :-)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tomu se říká seriozní byznys, umět, nebýt líný a ještě neporazit cenou...Ale na vánoce nestrojit stromeček, to je na pováženou a na příplatek... :D
nepropadat panice...
lukas6666
Přispěvovatel

Příspěvek od lukas6666 »

Stromcek bol uz postaveny, ked mozem pomozem a to bez ohladu na vianoce a pod. dakujem
,chiptuning, uprava softwaru dsg, flash RJ motora, BCM, gateway a pod., servis klimatizacie a čistenie vozidiel ozónom
fabia2
Přispěvovatel

Příspěvek od fabia2 »

Ahoj
Mám asi tenhle problém který popisuješ, už jsem kvůli tomu loni ohnul násilím vydličku, protože tam nešla zpátečka. Převodovka potom musela musela na repas (500euro)..jenže stále za studena jde blbě řadit z 1q na 2q a na 3q. Jakoby přes zuby nebo hodně těžko..po zahřátí (ujetí pár km) se to zlepší. Mechanik mě upozorňoval že má vůli setrvák..ale podle mě to není ta příčina..nevím. Teď v zimě se mi stalo že auto po sešlápnutí spojky a zařazení 1q lehce popojíždělo - předcházelo tomu ale propadnutí spojkového pedálu při řazení ze 3q na 4q což se nepovedlo a zůstal neutral (s autem jel otec a já seděl vedle), následně nešel žádný kvalt zařadit až po chcípnutí a nastartování 1q, která popojížděla..najednou z ničeho nic to zas šlo řadit. Toto se stalo jen jednou zatím. Mám už fakt vyměnit celou spojku i sestrvákem? Bude po problému? Spojka ale nikdy neklouzla.. Auto je 6Q motor ASZ vw bora 2002 + čip 120kw (řazení šlo blbě už před čipem). Kdyby to nestálo celou moji výplatu tak bych to vyměnil preventivně..ale takhle se mi do výměny spojky moc nechce..kor když nemám jistotu že je to ten problém.

Jaký je váš názor? Co s tím??? Díky za odpovědi
lukas6666
Přispěvovatel

Prevodovka

Příspěvek od lukas6666 »

Ked sa ti auto posuvalo s vytlacenOu spojkou tak to je predloha
Naposledy upravil(a) lukas6666 dne 16 bře 2013, 21:06, celkem upraveno 2 x.
fabia2
Přispěvovatel

Re: Prevodovka

Příspěvek od fabia2 »

To popojíždění se mi stalo jen teď o víkendu poprvé. Mám docela strach s tím jezdit abych někde nezůstal.
Na slovensko se nedostanu jsem z Hradce Králové. A to má vliv i na to že zůstal pedál na podlaze a musel se vrátit nadzvednutím nohou? Nebo na to že jde za studena 2q a 3q při řazení nahoru přes zuby?
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

tak to jsem zvědavej jak mu tu předlohu opravíš na počkání na 2002ce, pokud má origo převodovku ;)
lukas6666
Přispěvovatel

Příspěvek od lukas6666 »

už som mu pisal SZ že sa to neda lebo ta tam nemá vičko origo asi tak, dobrý postreh ;)
Naposledy upravil(a) lukas6666 dne 06 úno 2012, 22:32, celkem upraveno 1 x.
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

;)
martin0903
Nováček

Příspěvek od martin0903 »

Chcem velmi pekne podakovat Lukas6666 za vyborne odvedenu pracu. Vrele odporucam. :-D :-D . Lukas6666 len tak dalej.
lukas6666
Přispěvovatel

Příspěvek od lukas6666 »

martin0903 píše:Chcem velmi pekne podakovat Lukas6666 za vyborne odvedenu pracu. Vrele odporucam. :-D :-D . Lukas6666 len tak dalej.
dakujem za pochvalu ak budes daco potrebovat ved vies. cau
roberto1975
Nováček

Příspěvek od roberto1975 »

Taktiez chcem Lukasovi znovu podakovat za opravu prevodovky na VW Sharan 4Motion 2005.
Mal som problem s radenim a vyradovanim 1 a R pri nastartovanom motore a auto sa niekedy aj pohynalo pri zoslapnutej spojke. Manici v servise (do vtedy celkom ok odbornici) mi vymenili celu spojku, asi 5x odvzdusnovali, ale problem nevyriesili.
Lukas na pockanie vemedzil volu a od vtedy sa radi bezproblemovo. Je to uz viac ako 2 tyzdne, tak povazujem problem za vyrieseny.

Ak mate takyto problem na MT6 urcite sa oplati zajst do Trnavy za Lukasom a usetrite vela penazi, co od vas vezmu v servise ale problem nevyriesia.
lukas6666
Přispěvovatel

...

Příspěvek od lukas6666 »

dakujem... (crazy) niektorí čo prídu a ked mi povedia kolko penazi vyhodili v servisoch a problem neodstraneny. sila...
Xfire
Přispěvovatel

Příspěvek od Xfire »

caw lukas mam A3jku kod motora BMM 2.0Tdi 2007rv , kamarat mechanik mi teraz menil spojku a zotrvak , a skusil nahodou ci v hriadeli prevodovky nieje vôla. nasiel tam volu asi 0.5mm je to uz velky problem? alebo je to vporiadku? popr vies to opravit? treba zhodit prevodovku ci ani nie... dakujem
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“