Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
neboj olej se ještě ani neušpinil přijeď provést sezóní prohlídku každá ruka vítána bílý plášť podmínkou ale ten bez pásků na zašitejch rukávech ten si neber
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
To Ladas: No ty krááávo!!! Tak mi leze husina po zádech, po dlouhý době fajná G dvojka. Také smekám jsi frajer, jooo ta dřina tam je vidět.
To Bóďa : Tu tvou G II jsem viděl v roce 2007 na letišti v Chomoutově když jsem jel pro vstřiky, musim říct že mi stvrdnul úsměv když jsi otevřel kapotu
rendisst píše:To Ladas: No ty krááávo!!! Tak mi leze husina po zádech, po dlouhý době fajná G dvojka. Také smekám jsi frajer, jooo ta dřina tam je vidět.
To Bóďa : Tu tvou G II jsem viděl v roce 2007 na letišti v Chomoutově když jsem jel pro vstřiky, musim říct že mi stvrdnul úsměv když jsi otevřel kapotu
díky za uznání to víš od podzima do jara v garáži
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Chce to šetřit na správných místech a hoooóódně se snažit
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Zdar lidi, jeste jeden dotaz- Prave cpu prevodovku ASD do Golfa 2 a nejak me nepasujou poloosy, jsou o neco delsi nez maj bejt - cilize me na vrakaci hajzlove pekne natahli, kdyz me tvrdili, ze je to z Golf 2 GTI. Aneb jsou s nejvetsi pravdepodobnosti z G3. Ach jo !
Dle pohledu se to moc nepozna, jaky jsou ty spravny, co ? Maj jich tam haldy, ale vytahat z toho ty spravny to bude asi zabava na pul dne, ne-li na dyl. Cilize jeste primej dotaz: Pasnou (krome Golf 2 GTI nebo Toledo TDI) z Corrada G60/VR6 !?? Maj 100mm, ale co dylka..??
Predem dik moc za vwodpoved.
Z vr6 pásnou ale musíš mít i vr podvozek z G2 GTI passung ohne problem asi jsi dostal jiný...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
No tak predelavat jeste celej podvozek to uz bych se nedoplatil, takze Corrado nebrat.. me totiz nekdo tvrdil, ze Corrado G60 ma stejny jako Golf 2 GTI, takze to je kec ?
Ted me to taky prave napadlo, jestli se daj vymenit jenom ty 100mm klouby za ty puvodni 90mm, na prvni pohled ty poloosy vypadaj nerozebiratelne, u prevodovky je tam snad jenom nejaka zavlacka a tak dyz se sunda tak to pak stejne drzi nevim jak. Je tu nekde tema ohledne rozebirani poloos? ..teda jak na to, abych je nezkur... popsany pro uplny blbce-teda pokud to skutecne jde, v mejch chytrejch knizkach ohledne oprav G2 jsem to nenasel, tam jsou poloosy vzdy jako jeden dil.
G60 je snad stejný jinak stačí vyměnit klouby sundáš závlačku a normálně je srazíš dolu jinak poloosy jdou rozebrat do mrtě mám je v chromu
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower