maros261177 píše:To je mi jasné ja som len chcel upozorniť že červena nafta NIEJE vždy!!! TOPNY OLEJ!supermuf0090 píše:pochybuju o tom že červená nafta bude mít kvality nafty, kterou koupíš příkladně u Benziny leda že by ji ještě před přidáním směsi červeného barviva a značkovací látky obohatily aditivy navíc motorová nafta určená pro koncového uživatele podléhá určitým normánmaros261177 píše: Presne tak je to riadna nafta iba dofarbena aby sa dala zistiť pri kontrole či to niekto nezneužíva(dane), u nás to používajú všetky Poľnohospodárske družstva a pri terajších mrazoch cca -20 to štartovali v pohode... a nemajú určite ZETORY ale moderne traktory Massey Ferguson (motor Perkins common-rail) , Fastrac a John Deer a do nich by určite neliali Topny olej....!!!
Ja jsem jezdil/frcel na cervenou naftu temer 2 roku v citroenu picasso HDI 1.9L a nemel jsem zadne potize a to jsem do ni hustil asi 60-80litru tydne protoze taxikarim ale ted ma octavii 1.9 tdi a kurva nevim jedine co me mechanici vyhrozovali ze to ucpe pumpu ale u picassa jsem jezdil vesele snaselo to cervenou naftu ale ted fakt nevim proto jsem tu a studuji co tu pisete .