jánošík ty náš chceš houpat stěma hadroštelama milošJanosik93 píše:myslíš na 3 valce? ano šla tak trhane

Moderátoři: šulda, Moderátoři
nikdo tě nekřižuje já se třeba jen ptám protože mě to zajímá,Janosik93 píše:chlapci, nikdy by som si to nedovolil. všetko, čo tu píšem je z mojich skusenosti, žiadne jedna baba povedala.
Hovorím len o všeliakých prípadoch, čo všetko to môže spôsobiť.
Hádam ma za to neukrižujete.
Po dlhšej dobe som sa opäť venoval tomu môjmu problému.slovacek.milos píše:vem sprej na šistění brzd a postříkej motorový prostor jestli se za tepla nezvednou otáčky, praská klidně i sání u l.6 miloš
robine nic jsem nemyslel nějak zle co tam máš ten graf je co vag scope? taky jsi ho tam měl dát bez simulácie teploty milošrobin111 píše:Nerozumiem tvojej reakcií, keďže vo svojom prvom príspevku mám video so zaznamenaným problémom. Predokladám, že si ho videl.
Samozrejme, aj ako laik viem, že voľnobežné otáčky sú zavislé na teplote motora![]()
Na Felicií 1,6 sú pri teplote 90°C otáčky zhruba 850ot/min. Pri -5°C je to cca 1300ot/min. Toto je na mojom aute v poriadku.
Čo ale nie je v poriadku, že po zvýšení otáčok, neklesnú na voľnobežné (dajme tomu na tých 1300), ale ostanú visieť na 2000. Po jemnom ohriatí motora razom spadnú na voľnobežné.
Určite viem, že takto sa auto nemá správať. Alebo áno?
Klapka a riadiaca jednotka je už druhá. Robilo to pred výmenou a aj po nej.slovacek.milos píše:ta klapka ta bude asi KO nebo tam máš jeskyni miloš