maniacdewil píše:ja bohužel ne,protože mam 799AH,takže čekamale programek vypada velice dobře
,snad se z něj nestane komerční soft.
Jestli jezdíš na Mladou Boleslav, tak se stav, já ti to nahraju...

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ahoj, mam prave 1J0 959799AH, je mozne vyzkouset novou verzi sw?vagus píše:1J0 959 799 AH / AJ / S - už je vyřešené, testuje se!
Zatím to vypadá, že okna se pomocí dálkového ovládání stahují a vytahují stejně dobře jako u 1C0 959 799 A / B / C / ..., jen není vyzkoušeno, co dělá posuvná střecha - nikdo z testerů jí nemá![]()
Sháním právě někoho, kdo by otestoval 6N0 959 799 x - Polo 6N/6N2, Caddy 1, nebo Ibiza/Cordoba starší generace!
Díky za uznání! Mé profesi se věnuji až, až, neměj obavy, něco mne živit musí - a autodiagnostika to nenívwphun píše:Ahoj, to vypadá, že už se nevěnuješ praxi, ale stal se z tebe vývojář diagnostických nástrojůAle všechna čest tvé práci. Zdravím tě...
já 1J0 959799AH mám a střechu taky.....takže jsem k dispozicivagus píše:1J0 959 799 AH / AJ / S - už je vyřešené, testuje se!
Zatím to vypadá, že okna se pomocí dálkového ovládání stahují a vytahují stejně dobře jako u 1C0 959 799 A / B / C / ..., jen není vyzkoušeno, co dělá posuvná střecha - nikdo z testerů jí nemá![]()
Sháním právě někoho, kdo by otestoval 6N0 959 799 x - Polo 6N/6N2, Caddy 1, nebo Ibiza/Cordoba starší generace!
To byl zřejmě nějaký výpadek netu. Teď jsem to zkoušel a běží to:serviceMan píše:Zdar, chtěl jsem se podívat, jak to maká a program nejde stáhnout, odkaz je na prázdnou stránku, nevíte někdo co s tím je?
Myslím, že ve tvém autě by měla být. Kdyžtak dej prosím vědět, pošlu ti obratem příslušnou testovací verzi MKM!mattock píše:ja mam ibizu 1998 TDi , len si nie som isty ci ma komfortku
mala by mat nakolko ma el. predne okna, el . zrkadla, central na dialkove v kluci.
mozem to skusit cez vikend ak to bude ten typ komfortky
Jdi rovnou pres tohleserviceMan píše:Stále nic, takhle to vypadá od začátku...