Čau, jsem tu nový a mám podobný problém. Auto jsem koupil na konci června, kdy se týden po koupi objevila první závada, auto žralo vodu. Nechal jsem to opravit, hlava byl zarovnána, nový gufera, vodítka, těsnění. Po smontování vyměněn olej + filtr, chladící kapalina, palivový filtr a nechal jsem u toho udělat rovnou rozvody i s pumpou. Nyní, když teplota klesla pod 10°C mi začalo hůře startovat, ne jako na videu, tak dlouho netočí, chytne za 3 vteřiny a žhaví asi 2 vteřiny, ale má takový divný zvuk, jak když se zapalují válce postupně, ale cca za 10 vteřin, už je vše v pořádku. Nedalo mi to a nechal jsem vyměnit baterii, všechny žhaváky a seřídit předvstřik, zjistil jsem, že ten co mi dělal rozvody se na to vys...! Od té doby to chytalo o trošku lépe, ale nyní je to zase stejné a někdy i horší a nevím si rady.
Mám cca 1cm bublinu v hadičce mezi filtrem a čerpadlem, ale bylo mi řečeno, že to je v pořádku a vím, že mám vstřik na 3 válci 0,9 a v normě je údajně 1, tak nevím, zda to na to může mít vliv. Za tepla to startuje krásně, hned jako by to byl benzín. A všiml jsem si, že když stojím předkem auta na parkovacím místě lehce z kopce, startuje to lépe, než když je auto v rovině. Nevím, zda to může něčemu napovědět. Diagnostiku bohužel nemám.
Prosím Vás o radu (s postupem, jak pro blbce pro kontrolu, co mám udělat

), jsem v tomhle laik, je to první diesel v rodině a mé první auto. Jinak jde o Š Octavii 1,9 Tdi 81kW , ASV (myslím) r.v. 2002.
Všem děkuji