Mam jeste jeden dotaz motor facha startuje na drnc ale kdyz je studenej tak asi minutu kouri modre trochu se hada a je hlucnejsi coby tak se mohlo jeste dit
jirka jn píše:Mam jeste jeden dotaz motor facha startuje na drnc ale kdyz je studenej tak asi minutu kouri modre trochu se hada a je hlucnejsi coby tak se mohlo jeste dit
tak tohle by jsem neřešil.Hlučnější je protože není chvíly po studeným startu natlačený olej jak by měl.
jirka jn píše:Ale on je hlucnejsi dokud se neohreje a to modry koureni mi taky na jistote neprida a hlavne ma zvuk jak pijano ale jen na volnobech v otackach dobry
jak říkám hlučnost bych viděl v oleji.Co používáš za olej?Modrý kouř no nemizí ti olej?Nečistil jsi sání?Co vstřiky?
jirka jn píše:Ale on je hlucnejsi dokud se neohreje a to modry koureni mi taky na jistote neprida a hlavne ma zvuk jak pijano ale jen na volnobech v otackach dobry
jak říkám hlučnost bych viděl v oleji.Co používáš za olej?Modrý kouř no nemizí ti olej?Nečistil jsi sání?Co vstřiky?
Mam motor po go stalometo dost penez mam tam i jiny cerpadlo z octavky olej mozna trochu mizi
Mam motor po go stalometo dost penez mam tam i jiny cerpadlo z octavky olej mozna trochu mizi
jirka jn píše:to bude ok na 99rocent jeto dodelany pred 3dny
to už jsi tvrdil předtím taky, takže znovu VAg, kontrola předvstřiku, a taky jaká je volnoběžná dávka na čerpadle, ten problém může být způsoben malou dávkou paliva, když se v tom čerpadle někdo hrabal
Jak ti to kouří modře, je to olej, dal bych tomu čas, sice nevím, jak proběhla GO, ale musí se to spářit..Jestli to chytá, jede jak má, používej auto k čemu je vyrobeno a dej opravě šanci...
jericho-3 píše:Jak ti to kouří modře, je to olej, dal bych tomu čas, sice nevím, jak proběhla GO, ale musí se to spářit..Jestli to chytá, jede jak má, používej auto k čemu je vyrobeno a dej opravě šanci...