stoceny tachometr o 100 000 km!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Radek
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak pokud je auto v pohodě tak na to kašli pokud ten frajer bude jen trochu znaly nemaš sebemenši šanci.Mam skušenost že u nas se neda věřit fakt ničemu že se stahujou dovozy mi už připada normalni,předvaděčky v autosalonu to je blbe ale znam dokonce autosalon kde se nabourana předvaděčka upravila(tacho) pak karosař,lak a prodava se jako nebourane a minimalně jete.Tak si vyber?RadekBH motor píše:Ak nieje zaznam o aute v autorizovanom servise a on ti povie ze mal poskodenu rj a kupil ju na trhu tak nevyhras nic. S tymto nevsýsudis nic. Je to zbytocna strata casu. A ak je auto inac v pohode tak neplac, kazde je take. Isty si nemozes byt ani ked to kupis ako predvadzacku v autorizovanom. Zo par som ich uz aj tam robil.
- Patrik Tile
- Přispěvovatel
Moje auto:A4 2,5TDI r.v.00,Avant,stav tacho. necelejch 90 000 km dovoz itálie.Nevěřim tomu ale pohoda.Auto je krasne festoví nic netukne a motor vrčí supr .Mam nutkání skusit to nechat napíchnout ale bojim se že to semno šlehne.No co,třeba to měl nekdo na parádu v garáži.

Audi A4 AVANT,81KW,quattro,Chip by diesel-technik
- Radek
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
2.5TDI se nekupuje na paradu.RadekPatrik Tile píše:Moje auto:A4 2,5TDI r.v.00,Avant,stav tacho. necelejch 90 000 km dovoz itálie.Nevěřim tomu ale pohoda.Auto je krasne festoví nic netukne a motor vrčí supr .Mam nutkání skusit to nechat napíchnout ale bojim se že to semno šlehne.No co,třeba to měl nekdo na parádu v garáži.![]()
![]()
??yeager píše:Zo supervagom sa da zistit skutocny stav tacha aj vtedy ked s Vagcomom nie, ale oba pouzivaju rovnaku metodu? Zatial som vedel vycitat skutocny stav s Vagcomom iba v jednom pripade.
tacho 75000
skutocne 154000
Golf rv2003, zakaznik sokovany
VW Bora 1.9 TDI, rv.99, 225tis km, 81kW@101kW
- autoelektrika
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Já měl oktávku na tacho 56000 a v motoru 230000.Kupovaný před dvouma rokama v Ostravě v bazaru se serviskou po prvním majiteli.Už to davaj k soudu,ale asi ......... .
.A hlavně pozor,už to jde přepsat v ř.j. motoru za mnohem levnějš,než supervagem.Dnes už bych nevěřil v ČR nikomu,to je ale každého věc.Dieselpower je debata a rady a nikdo co tu leze z bazaru nemůže být naštvanej,že toto píšu.Láďa 

pani kto chce psa bit palicu si najde
. Ja na aute neriesim km pokym je dobry stav. Jedine kde ma zaujimaju km tak su tazke turbobenziny/ S4 RS4 a ine/ tam aj 120000 je vela a veci na opravu pramalo. Taky motor na take auto to je polka jeho ceny ked ho porazi. Ale diesla by som neriesil. Aj ked ma 400000 este hrne ako keby mal 100000. A ked ho porazi tak u suseda v zahradke rastie jeden pod stromom. Takze ked mi niekto povie ze predava oktavku rok 99 a ma 110000 tak sa len pousmejem a podotknem ze od 310000 zaciname. Ale ? mam kamosa ma favorit 94 rok a ma 21000 km
skutocnych. / chodi len do kostola na tej hnusote/

MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
-
- Přispěvovatel
Koupl sem passata 2003 rikam najeto 150tis, to by mohlo sedet, na 3 roky stary auto... no a sup, razem tam bylo asi 220000... a to to byla ta slaba 74kw
Jinak at me nikdo netvrdi ze ropaci vydrzej 500 000, motor mozna ale co zbytek??
Taky sem byl plnej elanu ze to budu resit... dokonce bych mel neco v ruce, na smlouve bylo UJETE KM a ja mel z VW doklad o posledni servisni kontrole kde bylo vice km nez pri prodeji, ale dokazte kdo to stocil, majitel, dovozce, prodejce? to sou 3 lisi a ty to na sebe budou hazet a ve finale nic nevysoudite... ted uz ma 3ti jety auto a sem potreti nasranej.... chtel bych uz jedine novy... vymenil sem Passata v Kuzi za malou ibizu rok 2000 s tim ze se zdala byt spolehlivejsi nez ten passat, no chyba... ted si rvu vlasy ze sem si nekoupil novou fabii
Jinak at me nikdo netvrdi ze ropaci vydrzej 500 000, motor mozna ale co zbytek??
Taky sem byl plnej elanu ze to budu resit... dokonce bych mel neco v ruce, na smlouve bylo UJETE KM a ja mel z VW doklad o posledni servisni kontrole kde bylo vice km nez pri prodeji, ale dokazte kdo to stocil, majitel, dovozce, prodejce? to sou 3 lisi a ty to na sebe budou hazet a ve finale nic nevysoudite... ted uz ma 3ti jety auto a sem potreti nasranej.... chtel bych uz jedine novy... vymenil sem Passata v Kuzi za malou ibizu rok 2000 s tim ze se zdala byt spolehlivejsi nez ten passat, no chyba... ted si rvu vlasy ze sem si nekoupil novou fabii
No vies toto som si hovoril aj ja a po 2 jazdenom aute som si kupil novu octaviu Tdi 81KW.r.v2001. cakal som nan 3 mesiace.vycaloval som 670tisic a zacal sa vozit.po 12tisic km sa mi zodrali pneu matador primaPassik píše:Koupl sem passata 2003 rikam najeto 150tis, to by mohlo sedet, na 3 roky stary auto... no a sup, razem tam bylo asi 220000... a to to byla ta slaba 74kw

-------------------------------------------------------------------------------------
Hosi a este otazocka ohladom km.na tolede som to pozeral s kamaratom a na budikach 88000km a na vag 86000km to bude asi tym ze tachac ukazuje viac km/h ako v skutocnosti?inak co dodat radost bola obrovska

toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
opel astra TDS
Yamaha FZ6S