Koupit stočeného Passata - prosím o radu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Tomas.cz
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Tomas.cz »

patrik.kloucek píše:mužu vědět kde tak draze kupuješ ty dily za 12000 umim celou original spojku (setrvak(dvojhmota) přitlačák lamela ložisko) ramena asi za 6original a za dva neoriginál. brzdy od zimrmanu komplet za 3600 tlumiče po 2-3 tisícich za bilsteiny a jen tak namatkou rozvody 1200 a pumpa 700 všechno to jsou original dily

kupuju je normalne v autodilech...mam sice nejakou slevu ale na 6tkč za lemfordera napravu se nedostanu ani nahodou.Ty ceny co jsem uvadel jsou nebo byly bezny cenikovy pred cca rokem kdyz jsem to kupoval na B5.Dvouhmota to same.
pokud ale umis takovihle cenovky rad bych se s tebou domluvil a neco bych koupil....konkretne me brzy bude pozdravovat dvouhmota na Alhambre.Taky bych resil prodlouzeni P poloosy i stim curem co je nasroubovany do prevodovky.zakolik by jsi to dokazal?[/quote]

Patriku koukni sem www.dily-sharan.cz nechal mi za pětikilo zánovní prodloužení pravý poloosy, podle mě tak 150tis najede bez problémů.
patrik.kloucek
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od patrik.kloucek »

Tomas.cz píše:
patrik.kloucek píše:mužu vědět kde tak draze kupuješ ty dily za 12000 umim celou original spojku (setrvak(dvojhmota) přitlačák lamela ložisko) ramena asi za 6original a za dva neoriginál. brzdy od zimrmanu komplet za 3600 tlumiče po 2-3 tisícich za bilsteiny a jen tak namatkou rozvody 1200 a pumpa 700 všechno to jsou original dily

kupuju je normalne v autodilech...mam sice nejakou slevu ale na 6tkč za lemfordera napravu se nedostanu ani nahodou.Ty ceny co jsem uvadel jsou nebo byly bezny cenikovy pred cca rokem kdyz jsem to kupoval na B5.Dvouhmota to same.
pokud ale umis takovihle cenovky rad bych se s tebou domluvil a neco bych koupil....konkretne me brzy bude pozdravovat dvouhmota na Alhambre.Taky bych resil prodlouzeni P poloosy i stim curem co je nasroubovany do prevodovky.zakolik by jsi to dokazal?
Patriku koukni sem www.dily-sharan.cz nechal mi za pětikilo zánovní prodloužení pravý poloosy, podle mě tak 150tis najede bez problémů.[/quote]

Diky za typ.A to zi nechal za 500 jen to prodlouzeni a nebo i ten bazmek/protikus co se sroubuje do prevodovky.
Ptze menit jen jeden kus nema cenu.Osobne zvazuju moznost to zavarit natvrdo.Nicemu by to vadit nemelo a pokud to budu muset nekdy vyndat tak to odriznu flexou.
Ale pokud to nechava po 5kilu tak by to stalo za zvazeni
ty jsi si pro to sam zajel a nebo ti to poslal?Ono totiz vzhledem k tomu ze to odchazi na kazdym SAGu je dost klika trefit na zanovni kousek.Rad bych se vyvaroval tomu ze z krabice na me bude koukat za litr omletej tisicihran a vsichni vime jak je to s reklamaci kor kdyz je to pres pul republiky:-)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“