já se bavím o O1 ne o golfu - tak se taky jmenuje tohle téma!Vici píše:jo to už jsem taky doladil, funguje to ok. Budíky 3gen - polodot sport chrom, bagovka původní necan, kontrolka dělá to co máROMIK píše:To by mně docela zajímaloVici píše: ale vím už, díky dobré radě, jak budíky naučit aby nějak fungovaly i s necan bagovkou, jen není čas)
budíky octavia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Immo 2 aj 3gen mám , nejde mi nakódovať ani jedno. Ja si myslím , že to bude kvoli vyradenému Immo v RJ motoru + pamať závad obsahuje chybu nekorektného kľuča , ktorú neviem vymazať.v pamati závad mi píše aj dátovú komunikáciu. Prepinovanie kontroliek svetiel a hmlovky som našiel , ale ako prepinovať resp. pridať k palubovke dodatočne dačo z CAN som nenašiel. Čítal som , že pre korektné fungovanie je nutné aj to , návod/schému som na toto ale nenašiel nikde. Vedel by to sem niekto hodiť ? Ďalej mám problém , že v RJ motora neviem nakódovať komunikáciu ABS a ABG cez CAN. Je to model 99 a nenechá ma nakódovať údaje pre rok 2001. Je tam iba opcia manual/automat. Vyriešil by to soft z novej RJ ? Ďakujem
no a jaké tam máš vlastně jednotky? Airbag je jistě necan. A co ABS? Je canové?
Ono to z tvého popisu totiž moc nechápu
zx6nija - však O1 a G4 mají zaměnitelné budíky ne? Tak tipuju že je to stejně? Ale asi ne ? Rád se nechám poučit, na O1 jsem to zatím neřešil
. Jen vím že dost lidí i na G4 mění chipy v klíčích a není to nutné
Ono to z tvého popisu totiž moc nechápu
zx6nija - však O1 a G4 mají zaměnitelné budíky ne? Tak tipuju že je to stejně? Ale asi ne ? Rád se nechám poučit, na O1 jsem to zatím neřešil

V prvom prśipevku som písal , že auto má 1xABG , Palubný PC a nič iné. Čiže ani ABS , ani elektrice okná , nič viac. Skúsim napísať ešte raz moju otázku , resp. stav. Bol by som rád ak by sme vedeli nájsť riešenie...
Prepinovanie pre svetlo a hmlovku som už našiel. Ale niekde som čítal niečo o Gateway-i , že je nutné niečo do palubovky natiahnuť... V kódovaní RJ možem nastaviť 2hodnoty = manuál , automat. V pomocníku mi píše opcie na ABS , ABG a ich komunikáciu , ale neviem to prekódovať , nakoľko je to opcia iba pre 2001 a hore. Mozem nahodiť myslím iba 40050 a 40030 . mič viac. Inú možnosť mi nenechá zapísať. Čo sa týka IMMO , tak s tým sa asi nepohnem , nakoľko je v RJ motora odpojená , pretože som palubovku nevedel spárovať ani s jedným ani s druhým čipom v kľúči. Kódoval som palubovku , gateway
Prepinovanie pre svetlo a hmlovku som už našiel. Ale niekde som čítal niečo o Gateway-i , že je nutné niečo do palubovky natiahnuť... V kódovaní RJ možem nastaviť 2hodnoty = manuál , automat. V pomocníku mi píše opcie na ABS , ABG a ich komunikáciu , ale neviem to prekódovať , nakoľko je to opcia iba pre 2001 a hore. Mozem nahodiť myslím iba 40050 a 40030 . mič viac. Inú možnosť mi nenechá zapísať. Čo sa týka IMMO , tak s tým sa asi nepohnem , nakoľko je v RJ motora odpojená , pretože som palubovku nevedel spárovať ani s jedným ani s druhým čipom v kľúči. Kódoval som palubovku , gateway
Budíky
Zdravím, vyměnil jsem na OI budíky 1U0 920 811 B za použité 1U0 920 841 H. Výměna proběhla dle VISu bez problémů, překódoval jsem je, přizpůsobil opět klíče, a vše funguje. Jen mi nesvítí kontrolka parkovacích světel. Ale hlavně, když diagnostikuji panel přístrojů, problikne mi VIN a SKZ, které se převzalo z původních budíků, ale hned se to všechno změní na XXXXXXXXXXXX. V motorové jednotce zůstalo vše původní, tedy OK. Poradíte?
jednotka motoru
vim ze toto tema je o budikach ale mam golf 4 r99 tdi potrebuju vymnenit jednotku motoru potrebuji znat pin obou jednotek stare i nove ?? dekuji za rady a jak potom prispusobit