FMIC v Octavii I
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak se musím taky pochlubit, jak to dopadlo u mě. Tři odpoledne s kámošem v garáži a vedení je na světě.
Byla to moje první práce, ale nevyšlo to zas až tak nejhůř si myslím. Ještě to půjde celý do pozinku a pak do barvy. Co vy na to?
Kvalita fotek na hovno, je to focený mobilem a už byla trošku tma

Byla to moje první práce, ale nevyšlo to zas až tak nejhůř si myslím. Ještě to půjde celý do pozinku a pak do barvy. Co vy na to?
Kvalita fotek na hovno, je to focený mobilem a už byla trošku tma

Škoda O1 L&K ASV, spodek ASZ, 12mm hlava, podávačka PD, Race 520, 2052V, FMIC, ATD + HDS, 3xOFF, 312+286
Tak jen pár dotazů:
Budu tam dávat komplet sání z ASZ bez cooleru a chci FMIC napojit zpět do origo vedení, jak řešíte napojení do bajonetu (samice)? Dělá se přechodka z bajonetu na sponu, nebo si jí soustružíte sami? Nebo si mám na ten mezikus (dvojitej samec) rozříznout napůl,vykuchat zbytek gumy a na hulváta k němu navařit kus trubky?
A za druhý. Je lepší sehnat coller s vývodem na jednu stranu ale vyšší, nebo dát nížší a otočit vedení zpět a táhnout to pod ním? Do výztuhy se mi sahat nechce..
Případně jaký rozměr(výšku) cooleru použít u obou variant?
A jaký průměr potrubí zvolit, vzhledem k tomu,že ASZ vedení má průměr potrubí max 50mm?
Budu tam dávat komplet sání z ASZ bez cooleru a chci FMIC napojit zpět do origo vedení, jak řešíte napojení do bajonetu (samice)? Dělá se přechodka z bajonetu na sponu, nebo si jí soustružíte sami? Nebo si mám na ten mezikus (dvojitej samec) rozříznout napůl,vykuchat zbytek gumy a na hulváta k němu navařit kus trubky?
A za druhý. Je lepší sehnat coller s vývodem na jednu stranu ale vyšší, nebo dát nížší a otočit vedení zpět a táhnout to pod ním? Do výztuhy se mi sahat nechce..
Případně jaký rozměr(výšku) cooleru použít u obou variant?
A jaký průměr potrubí zvolit, vzhledem k tomu,že ASZ vedení má průměr potrubí max 50mm?
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Hezky udělané a vyrobené. Čím jsi svařoval TIG a koncový lem, proti vysmeknutí?
FMIC je tento že? http://www.highperformanceparts.cz/inte ... -63mm.4089
Mám ten samý, prvně jsem měl vedení v ALU 51mm, teď 60mm a trochu jinak vedený.
FMIC je tento že? http://www.highperformanceparts.cz/inte ... -63mm.4089
Mám ten samý, prvně jsem měl vedení v ALU 51mm, teď 60mm a trochu jinak vedený.
Škoda Octavia1 Combi ASZ, EGR, KAT, MAF off, kit GTB1756V, FMIC 160mm+ALU60mm, HDS57,76downpipe/60.3/60.3AMA, sání90,předek323Brembo-zadek288MD,chip 227HP 464Nm TDI Fun
- marena tdi
- Aktivista
- marena tdi
- Aktivista
Klucí dělám teď vedení na moje ARL na 2260VK a řešim jakej kam průměr.nechal jsem převařit IC do hliníků a přemejšlím jestli vstup do IC z turba nechat 55mm (výstup z turba je nějakejch 55venkovní průměr) a pokračovat za IC 60mm.někdo říká že mám jít od turba 55 a před cooolerem změnit na 60 včetně vstupu.že to tak je lepší kvůli proudění.co myslíte?
SEAT LEON FR ARL TDIFUN 271PS/521NM ,EGR,KAT OFF,MAF OFF,HDS,SACHS PERFORMACE,HP Sporting,BRZDY 330x30 4píst\288x22,WEBASTO R+,"R" komplet paket,sedáky RECARO 4(polokůže),...takže vlastně naftový Rko 
Daily-T4 mulťák acv

Daily-T4 mulťák acv
- marena tdi
- Aktivista
Díky Mára.já pak zajedu pozdravit až pojedu od Zdendy z lazení 

Naposledy upravil(a) krejča dne 04 led 2014, 09:57, celkem upraveno 1 x.
SEAT LEON FR ARL TDIFUN 271PS/521NM ,EGR,KAT OFF,MAF OFF,HDS,SACHS PERFORMACE,HP Sporting,BRZDY 330x30 4píst\288x22,WEBASTO R+,"R" komplet paket,sedáky RECARO 4(polokůže),...takže vlastně naftový Rko 
Daily-T4 mulťák acv

Daily-T4 mulťák acv