Diagnostika u JTD vyblikanim
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mate niekto platenu verziu toho fiatecuscanu? Co vsetko ste stym uz napichli? Nuovu Deltu, Grande Punto Evo, Bravo? A starsie Marienky, AR146/147/156/166 idu ako? Daju sa stym aj kodovat kluce, robit zakladne nastavenia, test akcnych clenov, kodovat jednotky, resetovat servisne intervaly a co "adaptiva" ma ju tiez?
Len ma to zaujima ze aky je tam pomer cena vykon a nejake porovnanie s origo Examinerom. Napr. ako neorigo VAG-COM 908.1 a origo VAS 5054.
Len ma to zaujima ze aky je tam pomer cena vykon a nejake porovnanie s origo Examinerom. Napr. ako neorigo VAG-COM 908.1 a origo VAS 5054.
Toto je prave problem. Mam Examiner a tam musim velmy presne zvolit typ jednotky inac sa nespoji. Robi mi to u starsich aut. U novsich ked nahodou zle zvolim jednotku tak autodetect ma upozorni ze mnou zvoleny typ je zly a spravny je XXXXX. Musim sa vratit na zaciatok a zvolit tu spravnu.
V tom ma VAG com obrovsku vyhodu, ze si sam automaticky identifikuje jednotku.

ked mam 2bagy co mam presne vybrat myslim s tych moznosti 2F-2P-2L-I DIK MOCTDI tech píše:Toto je prave problem. Mam Examiner a tam musim velmy presne zvolit typ jednotky inac sa nespoji. Robi mi to u starsich aut. U novsich ked nahodou zle zvolim jednotku tak autodetect ma upozorni ze mnou zvoleny typ je zly a spravny je XXXXX. Musim sa vratit na zaciatok a zvolit tu spravnu.V tom ma VAG com obrovsku vyhodu, ze si sam automaticky identifikuje jednotku.
Neviem ako je to u fiatecuscan, ale v Examineri si vyberiem hociaku jednotku a spojim sa, vtedy ma autodetect upozorni ze mnou zvoleny typ jednotky je zly a vypise mi detekovany typ jednotky. Potom sa uz spoji. Chod na examiner, ten ti identifikuje jednotku spravne a potom ju uzlen zvolis v fiatecuscane. A kabel si prepinoval? Fiaty maju RJ babu na inom pine.
AŤ se již děje cokoliv, zde je fiatECUscan od verze 1.4 do prozatím finální 2.0 kdyby někdo potřeboval... http://uloz.to/4544534/fiatecuscan.zip