zapojení Webasto T top C

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Sidgwick
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od Sidgwick »

právě že do budíků lézt nechci, ale když nebude jiná možnost, tak je to cesta nejmenšího odporu.

Jestli to jinak nepůjde tak to udělám přes starý telefon a relátko. Telefon by poskytoval relátku sepnutí na dobu vyzvánění, protože pochybuji, že někde na telefonu v době vyzvánění najdu 12V

Akorát by mě zajímalo. Ten čudlík na hodinách spíná - nebo +? Takže uzemnit, nebo přivést 12V?
Tunningkiller
Přispěvovatel

Příspěvek od Tunningkiller »

Kdyby nekdo chtel mam doma novej nepouzitej dalkovej spinac lze sepnout az 4 obvody podle libosti popripade jen jeden, je to uplne novy puvodne sem to mnel taky na Thermo top C ale hodinky mi stacej takze mi tu lezi, kdyby nekdo chtel tak SZ :)
Tunningkiller
Přispěvovatel

Příspěvek od Tunningkiller »

cudlik na hodinkach je myslim plus, musis to ruzne prokombinovat relatkama, ja osobne mam dve a jedno malinky
cipra
Nováček

Příspěvek od cipra »

Zdravím, má tady někdo fotku nebo obrázek kde se přesně nachází webasto a palivové čerpadlo v audi A6 2,5tdi rv. 2000?
Děkuji za odpověd.
Mitabajs
Přispěvovatel

Příspěvek od Mitabajs »

muze byt az u zadni napravy u nadrze, taky uz jsem videl.
musis jit po palivu :-D
Sidgwick
Nováček

Příspěvek od Sidgwick »

V zásadě koukej po hadici která vede od motoru do kabiny. Musíš najít dvě hadice. Jedna vodu přivede, druhá odvede. Ta co vodu přivádí možná bude putovat pod blatník řidiče. V origu. ho montují na "nosník" blatníku, ale nechci kecat...jenom jsem to vypozoroval z fotek, když jsem se zajímal o své

Hledej hadice do topení...cokoliv vede na příčku kabiny je pro tebe zajímavá hadice ;)
cipra
Nováček

Příspěvek od cipra »

už jsem to místečko našel :-) chtěl jsem vědět kam ho namontovat, mám totiž origo držák (přesně sedl pod nádobku ostřikovačů) a teď jen nevím kam dám to palivové čerpadlo :D
cipra
Nováček

Příspěvek od cipra »

Webasto mi už funguje perfektně akorát nevím kde najdu kam mám zapojit drát na spínání klimatroniku. Poradí někdo třeba el. schématem?
Mitabajs
Přispěvovatel

Příspěvek od Mitabajs »

Thermo top e ho myslim nema, snad jen C a P, ale mel by to byt slaby zelenobilej kablik
dado45
Nováček

Příspěvek od dado45 »

cipra píše:Webasto mi už funguje perfektně akorát nevím kde najdu kam mám zapojit drát na spínání klimatroniku. Poradí někdo třeba el. schématem?
Meviem urcite ale myslim ze tam budes potrebovat IPCM modul naprogramovany na tvoj typ auta
cipra
Nováček

Příspěvek od cipra »

potřeba je jen relé a pojistka na napájení ventilátoru a do klimatroniku napinovat spínací drát od Webasta. Vše mi už funguje :)
mykee007
Přispěvovatel

Příspěvek od mykee007 »

Zdravim pani, jdu prosit o radu. Mam TTC (analogone)namontovane v A6 96kw a vyskytl se mi problem: kdyz webasto nabehne tak po cca 20-30s plneho vykonu vypne a vyplyvne modrej kour a dochlazuje. Deje se to jak na volnobeh tak pri jizde. Nevite v cem by mohl byt problem. (spinam + na pin 3) diky za kazde info
Mitabajs
Přispěvovatel

Příspěvek od Mitabajs »

muj odhad je: hlidac (cidlo) plamene KO
mykee007
Přispěvovatel

Příspěvek od mykee007 »

Jeste me napadlo jestli by to nemohlo delat to ze tam nemam ten malej filtrik na sani a na vyfuku ten tlumic jakoby.
cipra
Nováček

Příspěvek od cipra »

tím to určitě nebude. Dělalo to vždy nebo to máš teprve teď namontované? Co to píše na diagnostice?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“