11mm hlava
Moderátoři: šulda, Moderátoři
AFN ma drazky na cerpadle na nastavenie predvstreku, DTI ich nema, nastavuje sa na remenici, a tiez ma ine vnutornosti.
Zober cerpadlo a dojdi za mnou, ja ti prehodim hlavu na aute.
Chalani za mnou jazdia aj 200-300km aby som vymenil tesnenie/hlavu.
Zober cerpadlo a dojdi za mnou, ja ti prehodim hlavu na aute.
Chalani za mnou jazdia aj 200-300km aby som vymenil tesnenie/hlavu.
A4 B5 1Z, A4 AVANT AHH, Touran 5T1 2.0TDi 110kW, G5+ BXF, Tiguan EA288 DQ381
Včera som sa stym pohral a vymenil som 😊 akurat ten drziak nepasoval
ale čerpadlo som vyhodil cele von je to lakšie a istejsie 😊 ide to tak isto akurat menšia spotreba , na 10mm som mal nastavenu velku davku na 11 som dal o 1.5mg menej ^viem funguje to presne opačne ^
davku a prevstrek som musel dolaďovať to je asi všetko ... Cca kolko ps dokažem dať s 11mm hlavou ?

s tryskami 0,205 +11mm hlava a cerpadlo afn je maximalny vykon cca 410Nm a cca 180PS. To je matematicky vypocet s ,,maximalnym" casom vstrekovania. EGT lezie dramaticky hore. Ja mam za turbom EGT 600-700°C na seriovom
SMIC pri tlaku 1,5-1,6 baru a 4000-4500rpm.
PS:
Neni hlava ako hlava, mozu sa lisit viac nez by si si myslel.

PS:
Neni hlava ako hlava, mozu sa lisit viac nez by si si myslel.
A4 B5 1Z, A4 AVANT AHH, Touran 5T1 2.0TDi 110kW, G5+ BXF, Tiguan EA288 DQ381
čerpadlo "J" 11mm
Zdravím, mám možnost mít čerpadlo z ALH s 11mm hlavou.Můžu ho dát na motor ASV 81kW?Vstřiky jsou origo, jen je načipováno.Zajímalo by mě co vše se změní, spotřeba, výkon....
Nafta patří do TDi!
Mne sa podarilo zohnat nove Jckove cerpadlo za velmi slusne peniaze tak som si ho nahodil do svojho serioveho asv a ide to super...bez dymu, lepsi spodok a aj vrch...pre mna ideal...a hlavne sa nemusim bat ze co mi tam ten tuner prepisal za cisla v rj 

O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK