Ta verze 1/2007 na 4té stránce je taky 100% funkční.honza550 píše:kdyby někdo náhodou scháněl starší ale na 100% funkční verzi 2006/1 tak tady je ale není to od workshopu ale elitu (nenašel jsem žádnej rozdíl jenom v názvu)
Vivid WorkshopDATA ATI 7.1 (2007) CD + Crack - Download -
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak ta na té 4 stránce je taky od Elitu, tzn v češtině. Je to ale verze 6.2, databáze je verze 2006-Q4.MAX píše:Ta verze 1/2007 na 4té stránce je taky 100% funkční.honza550 píše:kdyby někdo náhodou scháněl starší ale na 100% funkční verzi 2006/1 tak tady je ale není to od workshopu ale elitu (nenašel jsem žádnej rozdíl jenom v názvu)
Sakraš proč mi to zase nemaká,myslel sem si že se na to podivam paač podle screenů je to takový přehlednější než normoš workshop,ale v pohodě to najedu vyberu značku a typ vozu a na nic nejde kliknout,prostě se nedostanu na žádný info o tom autě. 

Žeru krávy, chráním jetel.
Passat Variant TDI 81KW AFN
Opel Astra 1.6 CDTi 100KW
SKYPE- ptazz1
SKYPE- ptazz1
Ale joo to sem zapoměl napsat,to jsem vyplnil,ale prostě se tomu nějak nechce,bez toho vyplnění mě to furt hlásilo že to musim vyplnit,ale stejně to nefachá
.
Ani už nevim jak to bylo s meducínou,jestli sem měl něco svýho,nebo to bylo přibalený?!

Ani už nevim jak to bylo s meducínou,jestli sem měl něco svýho,nebo to bylo přibalený?!

SKYPE- ptazz1
SKYPE- ptazz1
Takže je to k ničemu?
Měl sem ten normální workshop,ale tohle se mi zdálo podle screenů takový hezčí,hlavně z těch schémat u toho svýho toho moc nemůžu přečíst jak je to na tom šedym pozadí,jen proto sem chtěl prubnout toto,ale co asi se vrátim Z5.
Jinak ten soubor crp32.dll nebo jak se to jmenuje a je i ve složce tohodle etechu tak sem ho právě zkusil přepsat a ničevo se nestalo,prostě to nemakalo proto se ptam no.
Měl sem ten normální workshop,ale tohle se mi zdálo podle screenů takový hezčí,hlavně z těch schémat u toho svýho toho moc nemůžu přečíst jak je to na tom šedym pozadí,jen proto sem chtěl prubnout toto,ale co asi se vrátim Z5.
Jinak ten soubor crp32.dll nebo jak se to jmenuje a je i ve složce tohodle etechu tak sem ho právě zkusil přepsat a ničevo se nestalo,prostě to nemakalo proto se ptam no.
SKYPE- ptazz1
SKYPE- ptazz1