tak to chci vysoudit aspon novou Fabii

Moderátoři: šulda, Moderátoři
No to jsem nevěděl, nedělám si na lidi mimo minulosti reference, ale pamatuji jej ještě jako mladého frňouse, když se tomuto tématu věnoval . a křivdíš mi co se týče vzdělání a jeho pohrdání...Mám to naopak, ale neustále jsem konfrontován s novými právě pomazanými hlavami, které mi připadají, že přišli z jiného světa..Když ten člověk neumí ani pořádně mluvit, psát a nemá sebemenší přehled mimo kvákot z chytrého telefonu , přechází mě ůcta...Když může být někdo ani ne za 2 roky bakaléřem a za chvili poté magistrem je asi něco špatně..Znám jich dost , ale dlouho jsem neviděl inženýra technického oboru, jsou to jen samé "podřadné" kvalifikace různých rozumbradů . Naposled moje konfrontace s 60. letým absolventem vojenské školy - inženýrem mě dorazila. Ten člověk byl technikem pluku a jeho znalosti nestačili ani na přijímačky do 1. ročníku učení na opraváře zemědělských strojů...Ale samozřejmě všem plnohodnotným vzdělaným lidem se omlouvám, pokud jsem je jakkoli urazil...Slavkov píše:jericho, jericho, již jsem si zvykl na tvé prvoplánové pohrdání vysokoškoláky... nicméně by jsi si mohl dát těch 10 sekund na Googlu a zjistit, že je inženýt EKONOMIE, který asi těžko absolvoval předměty typu pružnost, pevnost atd.
Zajisté by ti dokázal spočítat, co je při jisté míře pravděpodobnosti výhodnější, zda řešit "lehlé" motory nebo zda udělat svolávačku a provádět preventivní výměny... neboť nějakým semestrem pravděpodobnosti, statistiky a ekonomie "utrpěl"
Budiž mu ke cti, že poslouchá hlas odborníků...