radluk píše:to je mozne, ze to u nas vyrabi a prodavaji do ciziny, ale ja myslel na benzince, tam to nevedou.
ceny bionafty
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
- Vecernicek
- Přispěvovatel
-
slovacek.milos
- Aktivista
klidně nezdá, melem pořád dokola složení nafty 100 litrů 5lvody5lbiosložka,50lkerosin40lnafta a ty tomu dáváš kvalitní potravu, říkal dědáček jak princ a žovka dostali dobre nažrat tak celý den dobře táhli milošVecernicek píše:miloši počuj, možná se mi to jen zdá, ale řekl bych že to možná líp táhne do otáček na ten stolní olej
-
slovacek.milos
- Aktivista
tak tam probádej tu via rek tam zas píšou že na meřo to jede hůře ale je to šetrnější k životnímu prostředí , mé výsledky jsou že to jede stejně, ale nic nehoním jedu v klídku milošradluk píše:na RO by to melo jet o neco fakt lip, kdyz uz nic, tak minimalne stejne jak na naftu...Bylo to zde uz mockrat psano, Ro ma nizsi vyhrevnost, ale zase vyssi hustotu.
A cerpadlo odmeruje davku paliva objemove...
- Vecernicek
- Přispěvovatel
-
slovacek.milos
- Aktivista
jezdíme makro zlín i brno a levný olej jsem ještě neviděl v makru milošVecernicek píše:no jezdím jako prase a pokud to de tak ještě hůř, ale fakt se mi to lépe vytáčí a to jsem na konci životnosti motorového oleje. Fakt je to poznat. Je to mikro změna, lae je to citit když jste zvyklí.![]()
už sháním makro kartu
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
Najít a koupit není problém, problém je cena. Když jsem naposledy hledal někdy v lednu (chtěl jsem zkusit jezdit na E85, protože mám zatím všechno na benzín), vycházelo to přibližně na 32 Kč/L. Je tam automaticky započtena spotřební daň jako u benzínu a tu ti vrátí až po prokázání, že to nebylo spotřebováno jako palivo... (prosím berte to jako nepotvrzenou informaci)radimb píše:vzhledem k nekrestanskym cenam nafty se asi taky pustim do "lidove tvorivosti", problem ale je ze nikde nedokazu najit firmu, ktera prodava methanol
-
slovacek.milos
- Aktivista