Ro a kamion
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
No to místo, kde to bylo focený, je to v příspěvlu před tou fotkou.
... cena je uplne ina a ako dokaz prikladam foto totemu cerpacej stanice v Gredingu/Bayern. Fotka je stara 10 dni, medzitym klesla cena benzinov a nafty, u tychto paliv je teda uz neaktualna...
... cena je uplne ina a ako dokaz prikladam foto totemu cerpacej stanice v Gredingu/Bayern. Fotka je stara 10 dni, medzitym klesla cena benzinov a nafty, u tychto paliv je teda uz neaktualna...
VW T4, 2,5 TDI, r.v. 01, tři nádrže (jedna orig nafta, dvě na olej), tři výměníky - před čerpadlem, před filtrem a za nádrží. Najeto cca 160 tis km na olej všeho druhu (RO, použ. friťák, atd...)
Milos, ma s Tebou vobec zmysel polemizovat ? Telom 45 rocny chlap, ale duchom vecne mlady - s rozumom 10 rocneho chlapca predvadzajuceho sa pred dievcatami, ktorym zacali rast prsia a prve chlpy, samozvaneho odbornika, ktory toho vela narozprava - to je charasteristika od ludi, ktori Ta poznaju. Nakoniec to vidiet i na vypovednej hodnote Tvojich prispevkov. Takmer kazdy z nas ma vo svojom okoli takehoto experta, tak si to vieme celkom dobre predstavit. V kazdom pripade vsak plati, ze medzi slepymi je jednooky kralom.
Držím sa hesla: Nehádaj sa s blbcom, mohol by ťa pomýliť
-
slovacek.milos
- Aktivista
asi toho v hlavě moc nemáš a raději se mnou nepolemizuj sám to vidíš jako zbytečné, k vůli jedné fotce abych pročítal předchozí příspěvky, se na ti fotku mrki oničemrasol píše:Milos, ma s Tebou vobec zmysel polemizovat ? Telom 45 rocny chlap, ale duchom vecne mlady - s rozumom 10 rocneho chlapca predvadzajuceho sa pred dievcatami, ktorym zacali rast prsia a prve chlpy, samozvaneho odbornika, ktory toho vela narozprava - to je charasteristika od ludi, ktori Ta poznaju. Nakoniec to vidiet i na vypovednej hodnote Tvojich prispevkov. Takmer kazdy z nas ma vo svojom okoli takehoto experta, tak si to vieme celkom dobre predstavit. V kazdom pripade vsak plati, ze medzi slepymi je jednooky kralom.
-
slovacek.milos
- Aktivista
radluk narazit nemám kam, komentovat příspěvky to nikdy k ničemu nevedlo a nikomu to nic nepřineslo, jen jsem tu fotku neochopil tak jsem napsal, no a hned mám inteligenci desetiletého kluka, některých nafoukanců se prostě nesmiš ani zeptat, rasol co vidím samá aproximacia, legislativa já jsem zase z pohledu oprav to máš těžkou skloubit sto názorů milošradluk píše:slovacek.milos
s kolegou Rasolem, bych se asi moc divoce, nehadal, hlavne odborne, mohl bys narazit...![]()
A on tu fotku dal, jako dukaz cen, realnych - soucasnych cen PHM v Reichu... Chapes? Aby vyvratil nejake zdejsi myty o levnem RO v nemecku, pokud jsem to dobre - jako prumerne inteligentni jedinec pochopil---
Radluk, presne tak som to myslel, dakujem
Ano Milosi, mas svatu pravdu, mam nasrate v hlave. Preto je velmi zvlastne, ze ma niektori povazuju za odbornika v oblasti aplikovaneho vyskumu motorovych biopaliv, ze sa zucastnujem na statom financovanych pilotnych projektoch pre ich uplatnenie v podmienkach SR, ze o tom prednasam a ze som clenom teamu, ktory zastupuje SR v medzinarodnych organizaciach SUGRE a ICLEI.
Asi to vsak bude preto, ze to robim uz roky a mam za sebou preukazatelne pomerne velke mnozstvo laboratornych testov i praktickych vysledkov v tejto oblasti a nehram sa so starymi haraburdami typu Multicar a LIAZ, ale sa orientujem na nove vozidla a vacsie autoparky. Za to, ze to tak je, vdacim mojim priatelom, partnerom, velkej davke stastia a priaznivej legislativnej klime v case, ked som s RO zacinal. Na rozdiel od inych ma totiz tato praca aj zivi.
Nechcem znevazit snahy diskutujucich na tomto fore. Kazdy z nich robi presne tolko, kolko mu dovoli chut a penazenka, snazi sa vyhladat pomoc, pripadne poradit a podelit sa so skusenostami. Vytacaju ma vsak odrbavajuce prispevky typu tankovanie RO v Nemecku do Scanie pod Euro za liter, FAME /MERO/ za 2 koruny, nic nehovoriace poznamky v dlzke maximalne jednej vety a podobne.
Nepokladam sa za nafukanca a nerobi mi problemy lahnut si pod auto a pracovat aj fyzicky, to by Ti asi vedeli lepsie povedat viaceri clenovia tohto fora, ktori boli u mna v dielni. Nikomu z nich som vsak neporadil - nalij a uvidis. Takze si mozeme kludne pokecat aj o opravach. Mozno bude len problem, ze kazdy budeme hovorit o inej generacii motorov. No a ked si nechces narazit tlamu, musis mat jasno aj v legislative, pretoze napriek tomu, ze si presvedceny, ze olej je potravina a nespada pod zakon o spotrebnej dani, skutocnost je ina. Je jedno, ci si fyzicka osoba, fyzicka osoba-podnikatel alebo pravnicka osoba. Rozdiel je len vo maximalnej vyske pokuty.
Ano Milosi, mas svatu pravdu, mam nasrate v hlave. Preto je velmi zvlastne, ze ma niektori povazuju za odbornika v oblasti aplikovaneho vyskumu motorovych biopaliv, ze sa zucastnujem na statom financovanych pilotnych projektoch pre ich uplatnenie v podmienkach SR, ze o tom prednasam a ze som clenom teamu, ktory zastupuje SR v medzinarodnych organizaciach SUGRE a ICLEI.
Asi to vsak bude preto, ze to robim uz roky a mam za sebou preukazatelne pomerne velke mnozstvo laboratornych testov i praktickych vysledkov v tejto oblasti a nehram sa so starymi haraburdami typu Multicar a LIAZ, ale sa orientujem na nove vozidla a vacsie autoparky. Za to, ze to tak je, vdacim mojim priatelom, partnerom, velkej davke stastia a priaznivej legislativnej klime v case, ked som s RO zacinal. Na rozdiel od inych ma totiz tato praca aj zivi.
Nechcem znevazit snahy diskutujucich na tomto fore. Kazdy z nich robi presne tolko, kolko mu dovoli chut a penazenka, snazi sa vyhladat pomoc, pripadne poradit a podelit sa so skusenostami. Vytacaju ma vsak odrbavajuce prispevky typu tankovanie RO v Nemecku do Scanie pod Euro za liter, FAME /MERO/ za 2 koruny, nic nehovoriace poznamky v dlzke maximalne jednej vety a podobne.
Nepokladam sa za nafukanca a nerobi mi problemy lahnut si pod auto a pracovat aj fyzicky, to by Ti asi vedeli lepsie povedat viaceri clenovia tohto fora, ktori boli u mna v dielni. Nikomu z nich som vsak neporadil - nalij a uvidis. Takze si mozeme kludne pokecat aj o opravach. Mozno bude len problem, ze kazdy budeme hovorit o inej generacii motorov. No a ked si nechces narazit tlamu, musis mat jasno aj v legislative, pretoze napriek tomu, ze si presvedceny, ze olej je potravina a nespada pod zakon o spotrebnej dani, skutocnost je ina. Je jedno, ci si fyzicka osoba, fyzicka osoba-podnikatel alebo pravnicka osoba. Rozdiel je len vo maximalnej vyske pokuty.
Držím sa hesla: Nehádaj sa s blbcom, mohol by ťa pomýliť
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
Už je sice po Happyendu, ale tady je ještě včerejší fotka stojanu z dálnice někde mezi Hamburkem a Hanoverem...

VW T4, 2,5 TDI, r.v. 01, tři nádrže (jedna orig nafta, dvě na olej), tři výměníky - před čerpadlem, před filtrem a za nádrží. Najeto cca 160 tis km na olej všeho druhu (RO, použ. friťák, atd...)
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista