chiptuning 3.0TDI

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
BH motor
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od BH motor »

Pani kupoval od vas niekto niekedy nove turbo ? A tu sa bavime o novom hybridnom turbe na Q7 atd. Nie o oktavke . A kto to ma zaplatit, aj vyvoj aj technologiu ? Hadam ja ? Ved to nerobim pre seba a ani netr...m bankarovu dceru .(skoda). Tieto ceny su pre ludi co na to maju ked to chcu. A kto ma na Q7 ma aj na turbo (noteeth) . Novy hybrid na oktavku je lacnejsi. Cele nove stoji 35000 a turbo s novym stredom stoji 18000 co asi nieje vela panstvo. Netreba na to oblicku (LOL) .
de-nitro
Přispěvovatel

Příspěvek od de-nitro »

je tam jedno turbo
jayd
Přispěvovatel

Příspěvek od jayd »

BH Motor: je mi to jasny:-) predpokladam, ze az se podari udelat ta EDC 17, tak by mohly jit zase prepinatelny chipy? a predpokladam, ze na tenhle vykon je asi lepsi manualni prevodovka?
VW GOLF 4 1,9 TDI 66KW r.v 98, ALH, VR6 pritlacak, turbo 130 PD - Andre, trysky PP520, chip - Reescha, cca 145 koniku

VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

jayd píše:BH Motor: je mi to jasny:-) predpokladam, ze az se podari udelat ta EDC 17, tak by mohly jit zase prepinatelny chipy? a predpokladam, ze na tenhle vykon je asi lepsi manualni prevodovka?
prepinatelne asi nebudu a lepsi je automat, lebo ma vyssi povoleny krutak ako dvojhmota, ktoru porazi urcite skor
jayd
Přispěvovatel

Příspěvek od jayd »

diky za info:-) tech automatu bude asi vic:-) s tim prepinaim je to skoda:-) by clovek mohl drazdit benziny v nekolika stupnich :D
VW GOLF 4 1,9 TDI 66KW r.v 98, ALH, VR6 pritlacak, turbo 130 PD - Andre, trysky PP520, chip - Reescha, cca 145 koniku

VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

by clovek mohl drazdit benziny v nekolika stupnich :D[/quote]tak to si nemyslim. Ja som zastanca benzinu a v supersporte a nejakychvykonnych kravinach nema co nafta robit. Nevravim ze sa nedaju robit s nafty veci ale benzin je benzin ;)
PROFITUNER
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PROFITUNER »

je mi velmi luto, no ziaden passat sa na meranie nedostavil. Asi mu to jeho super marketing nedovoli. Alebo uz mozno predava nieco ine a na chiptuning sa vykaslal???????????
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

PROFITUNER píše:je mi velmi luto, no ziaden passat sa na meranie nedostavil. Asi mu to jeho super marketing nedovoli. Alebo uz mozno predava nieco ine a na chiptuning sa vykaslal???????????
nechápu vždyť ríkal že pojede (rofl)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

PROFITUNER píše:je mi velmi luto, no ziaden passat sa na meranie nedostavil. Asi mu to jeho super marketing nedovoli. Alebo uz mozno predava nieco ine a na chiptuning sa vykaslal???????????
A co si cakal kacicky ?
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

BH motor píše:
A co si cakal kacicky ?
Zřejmě čekal seriozní jednání anebo alespoň dodržení slova prý to chapi dělaj co z huby vyleze to by se mělo taky dodržet ne?ale jak je vidět ne všichni to už dokážou!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

No víte jednou mi při výběrovém řízení dodavatel s úsměvem oznámil. "Slibem neurazíš." Stačilo to na to aby prohráli.
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

jayd píše:BH Motor: je mi to jasny:-) predpokladam, ze az se podari udelat ta EDC 17, tak by mohly jit zase prepinatelny chipy? a predpokladam, ze na tenhle vykon je asi lepsi manualni prevodovka?
Čoveče vždyť se tu řeší problém spojka pořád.
Na silného diesla jedině automat, ona většina těchto výkoných už se ani v manuálu nevrábí, přeci jen ten prokluz co ti automat dovolí je výhoda.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Stingray
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stingray »

Kornout píše:
Čoveče vždyť se tu řeší problém spojka pořád.
Na silného diesla jedině automat, ona většina těchto výkoných už se ani v manuálu nevrábí, přeci jen ten prokluz co ti automat dovolí je výhoda.

s tym automatom je to skor o tom v akej kategorii je to auto niekde sa proste mechanicka prevodovka nehodi.......po druhe to je o tom ze automat si preradi presne tak ako to ECU chce a nemoze sa stat ze sa bude frajer ebat po meste na 6° a 1000ot a potom zrychlovat bez preradenia spojka nema problem pobrat krutak ale ma problem z ludskou blbostou.
...to be or not to be... - faster
Tomasvw
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomasvw »

asi uz predava minibiky a stvorkolky aus China. (LOL) To uz dneska predava kazdy co mu nejdu ksefty. "predavame ovci syr, korbaciky, bryndzu, stvorkolky a minibiky" (crazy)
Golf 4 TDI, Golf 2 TDI, Daihatsu Charade 1,3 16V 4WD
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

Tomasvw píše:
asi uz predava minibiky a stvorkolky aus China. (LOL) To uz dneska predava kazdy co mu nejdu ksefty. "predavame ovci syr, korbaciky, bryndzu, stvorkolky a minibiky" (crazy)
ako rychlo prisiel BS-R tak aj rychlo odisiel... (crazy) (LOL) (z fora)
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“