Moderátoři: šulda, Moderátoři
prepinatelne asi nebudu a lepsi je automat, lebo ma vyssi povoleny krutak ako dvojhmota, ktoru porazi urcite skorjayd píše:BH Motor: je mi to jasny:-) predpokladam, ze az se podari udelat ta EDC 17, tak by mohly jit zase prepinatelny chipy? a predpokladam, ze na tenhle vykon je asi lepsi manualni prevodovka?
nechápu vždyť ríkal že pojedePROFITUNER píše:je mi velmi luto, no ziaden passat sa na meranie nedostavil. Asi mu to jeho super marketing nedovoli. Alebo uz mozno predava nieco ine a na chiptuning sa vykaslal???????????
Zřejmě čekal seriozní jednání anebo alespoň dodržení slova prý to chapi dělaj co z huby vyleze to by se mělo taky dodržet ne?ale jak je vidět ne všichni to už dokážou!BH motor píše:A co si cakal kacicky ?PROFITUNER píše:je mi velmi luto, no ziaden passat sa na meranie nedostavil. Asi mu to jeho super marketing nedovoli. Alebo uz mozno predava nieco ine a na chiptuning sa vykaslal???????????
Čoveče vždyť se tu řeší problém spojka pořád.jayd píše:BH Motor: je mi to jasny:-) predpokladam, ze az se podari udelat ta EDC 17, tak by mohly jit zase prepinatelny chipy? a predpokladam, ze na tenhle vykon je asi lepsi manualni prevodovka?
Kornout píše:Čoveče vždyť se tu řeší problém spojka pořád.jayd píše:BH Motor: je mi to jasny:-) predpokladam, ze az se podari udelat ta EDC 17, tak by mohly jit zase prepinatelny chipy? a predpokladam, ze na tenhle vykon je asi lepsi manualni prevodovka?
Na silného diesla jedině automat, ona většina těchto výkoných už se ani v manuálu nevrábí, přeci jen ten prokluz co ti automat dovolí je výhoda.
asi uz predava minibiky a stvorkolky aus China.PROFITUNER píše:je mi velmi luto, no ziaden passat sa na meranie nedostavil. Asi mu to jeho super marketing nedovoli. Alebo uz mozno predava nieco ine a na chiptuning sa vykaslal???????????
ako rychlo prisiel BS-R tak aj rychlo odisiel...Tomasvw píše:asi uz predava minibiky a stvorkolky aus China.PROFITUNER píše:je mi velmi luto, no ziaden passat sa na meranie nedostavil. Asi mu to jeho super marketing nedovoli. Alebo uz mozno predava nieco ine a na chiptuning sa vykaslal???????????To uz dneska predava kazdy co mu nejdu ksefty. "predavame ovci syr, korbaciky, bryndzu, stvorkolky a minibiky"