no mne sa bawa nahodou dost vidia a vsetko sa da zohnat aj za rozumnu cenu .. a ta vydrz ..zalezi od kusu ... tie 110kw 2l su celkom vydarene a veru neviem ktore auto zajazdi na dialnici pri 140 pod 5lmartilulin píše:U tech bavoraku zalezi asi na kusu.Koupil jsem si 320d 110kw CR,mela pres 200kHned jsem sehnal nahradni vstriky a turbo.Dnes ma motor pres 400k a vstriky a turbo lezi ve skrini.Je pravda,ze tankuju jen u Agipu,pridavam SDA aditiva,ale proste nemam sebemensi problemy,auto nezna LL oleje,diky tomu drzi i turbo.Mimochodem turbo co ma 400k se hned tak nevidi.Nicmene o tom blbem chlazeni u posledniho valve u 6V BMW jsem to slysel taky.Ale jeste jsem nikdy zadnej chycenej nevidel a to vidim jen BMW.CR je dobrej system,rozhodne lepsi jako ten hnus PD.Ale klasicka rotacka byla nej.Spolehliva,nenarocna a jela skvele.
inak co tak nova IMPREZA 2.0 d (110kw) nemam osobnu skusenost no co som cital vyzera to na celkom vydareny motor ...ukaze cas spolahlivost ...
ale na to ze to je permanentna 4x4 , super podvozok , zrychlenie uplne OK 8.6s .. to v priemere dost malo zere!! a fakt ho dost chvalia v testoch