Zdravim vospolok. Potrebujem poradit ohladom vyberu trysiek pre moju A4 r.96 1Z. Nechcem z toho robit nejaku strasnu raketu ( ono sa to snad ani neda ), len ju chcem trochu ozivit. Rozhodujem sa medzi S520 , PP520 alebo S502 alebo PP502 . 764 urcite nie kvoly piestom to uz ovladam jak ocenas , a pravdupovediac by urcite boli zbytocne. Mam nalietane 270tis (+,- ale skorej +

), chystam dat zaroven turbo na repas ( mozno prihodim na spolujazcovu stranu jeden IC, erg off je jasnostou a taktiez pojde nova vaha vzduchu ). Moja hlavna otazka znie aky je rozdiel medzi Sprint a Powerplus. Ktore by boli vhodnejsie a pri ktorych sa uz musi upravovat soft, a ci 502 ( ci uz S alebo PP ) mozu sposobit nejaku galibu s tymi piestami( hlavne pri dlhsej jazde okolo 160-170 km/h ), a ako je to so spotrebou.
Este dodam ze nie som vodic typu tocim to do cerveneho. Potrebujem skorej lepsiu acceleraciu v nizsich otackach, max do 3300 ot. , viac snad ani nejazdim. Iba ked nemecko dialnice ( 3,4 krat do roka ). Dakujem