POMOC - UKRADNUTY LEON

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
sky59
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od sky59 »

subz3ro_tdi píše:@sky59: no comment, si strateny pripad
:-)
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

sky59 píše:
Tebe bych chtěl mít za souseda, kdybys ten nápad realizoval. :)

Do 14dní Ti garantuju, že by ses stěhoval, nebo by ti ohňostroj střílel na prázdno 8)
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
sky59
Aktivista

Příspěvek od sky59 »

peeeetr píše:
sky59 píše:
Tebe bych chtěl mít za souseda, kdybys ten nápad realizoval. :)

Do 14dní Ti garantuju, že by ses stěhoval, nebo by ti ohňostroj střílel na prázdno 8)
prazdny recicky.. a co si myslis ze by tam chodili zlodeji kazdu noc?!
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
netopier
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od netopier »

zlodeji neviem, ale ty by si asi za tyzden nechodil
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

sky59 je jinej.. (noteeth)
xkain
Přispěvovatel

Příspěvek od xkain »

Případ znáého asi 15 let do zadu:
Přišla tenkrát za ním policie do práce, že se mu kdosi pokusil ukrást auto, ( š100) vyháčkované dveře, vylomená spínačka a vytržené kabely a už částečně pospojované ( chlapa tenkrát chytli náhodou, když to auto kradl) tak můj kolega udělal jednoduchou věc, dal na středovej tunel tlačítko a vypínač a na spínačku se vykašlal. Po roce měl rozbité okénko, utržené plasty pod volantem a chlap naproti sepisoval s policíí záznam že ukradly š100 jemu... Takže zlodějk přišel k auto, když šáhnul pod volant a zjiostil, že tam je něco jinak, tak šel radši do jiného auta, kde to zná, než aby hledal, co a jak tady je jinak.
sky59
Aktivista

Příspěvek od sky59 »

netopier píše:zlodeji neviem, ale ty by si asi za tyzden nechodil
a vies ze mi je milsie moje auto ako ty? .... to ti hadam na vysvetlenie staci
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

nejlepší bys měl, kdybys to auto nacpal trhavinou a připojil to rovnou na klíček, zaručeně bys už neměl žádný problém se zloději ani zlými lidmi na foru (noteeth)
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

Auto si treba poistit a potom kludne spavat...
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

BH motor píše:Auto si treba poistit a potom kludne spavat...
Nepomaha. Kazda poistovna zije z toho koho na com ojebe. Auto zmizne a je problem. Poistovna je krucichuj obecny. Poistovna neuskutocni plneneie lebo... auto nebolo vo dovore, lebo auto nemalo este doplnkovu ochranu proti odcudzeniu, lebo policia im neposkytla uplny spis, lebo sa este nevyjadril ten a onen organ, lebo toto, lebo tamto... Je to boj s veternymi mlynmi. Nakoniec po niekolkych rokoch tahania sa za pipiky s poistovnou a vlaceni po sudoch to znechuteny clovek aj tak vzda (wallbash)
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

Niesom toho nazoru. Mne drbli RS6 spred panelaku ked som bol na dovolenke. Do mesiaca po ukonceni patrania boli prachy na ucte... A to som tam nikoho nemal a ani som nedal. Ked sa vyhnes kooperative a im skvelym ponukam tak to funguje
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
matooo
Přispěvovatel

Příspěvek od matooo »

auto mam poistene v kooperative a nemam problem

ak poistovna vyzaduje mimo alarmu dalsie bezpecnostne prvky napr.: zeder apod. musia byt na aute namontovane pred uzavretim poistnej zmluvy !!! v pripade ze zmluva je uzatvorena tak po vzniknuti plnenia sa poistvona nemoze vyhovarat nato ze auto nemalo zabezpecenie a ze neparkovalo na dvore :D

uz som mal viac plneni a setky boli k mojej spokojnosti a jedina lacna bola celne okno (ked mi ukradli stierace tak ako bonus bol pavuk na celnom pod ramienkom)
ale zazil som uz aj celolak z dovodu ze niekto mal potrebu si kreslit klincom ciary po mojom aute (wallbash)
1. rano policia nahlasit a nafotit skodu
2. odovz auta do servisu
3. nahlasenie obhliadkarovi kde si moze auto obhliadnut - v servise
4. vyzdvihnutie nahradneho vozidla
5. cakanie na svoje auto
6. vlastnorucne dorucenie faktury za opravu zo servisu do poistovne
(cca 100 000kc to bolo )
7. o 3dni od dorucenia fa telefonat zo servisu ze si mozem vyzdvihnut auto
som stastny uzivatel auta, nemam problem s poistovnami ani v nich nepoznam ludi
auto patri leasingovke cize ma nemusi trapit ci poistovna zaplati alebo nie to je vec leasingovky ona je majitel auta ja auto nemam cize bremeno platenia prechadza na poistovnu ja si obratom beriem auto dalsie
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

TDITECH - souhlasím, jsou to zmrdi.. snaží se člověka vojebat jak to jen jde.
matooo
Přispěvovatel

Příspěvek od matooo »

2Vici: ano beriem poistovniam taktiez dosla trpezlivost lebo su ludia co poistovne da sa povedat vyuzivaju na vlastne obohatenie na ukor inych :D

ale proste ked raz relevantne mas narok na nahradu skody nevidim dovod preco by poistovna mala s klientom vyjebavat proste ked si raz HP platim tak mam ho preto aby v pripade potreby som mal kryte moje skody na majetku

ale to zalezi od situacie proste ked raz clovek strati kluce od auta a nevymeni zamky nemoze ocakavat plnenie od poistovne (LOL)

(jednemu znamemu sa stalo presne to ze stratil kluce od auta, nahlasil do poistovne stratu a ked auto ukradli poistovna neuhradila skodu
osobne mne selsky rozum hovori ze ako majitel auta som si povinnost splnil a poistovna mala mna ako klienta poziadat ze treba dat vymenit zamky z dovodu ze pri kradezi nebude mozne plnenie a nie len to zobrat na vedomie bez upozornenia. dalsia vec ja ako klient ked nemam na papieri ze stratene kluce nebudu mat vplyv na plnenie tak som dost sprosty (wallbash)
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

Jen čerstvej příspěvek. Dnes ve 2hod ráno kdy jsem se vracel z utkání v Plzni jsem měl menší nehodu a zkončil v příkopu. Byl na silnici led a bohužel se auto stalo neovladatelným. Při nárazu se mi pouze zulo kolo a hejblo s celým ramenem, takže jsem nemohl nasadit rezervu. Zavolal jsem odtahovku, jelikož vím, že mi pojištovák říkal a sám jsem si připlácel až za odtah do vzdálenosti 500km. Když přijela odtahovka, zdělila mi, že mi to odtáhnou do nejbližšího smluvního servisu s pojištovnou. I tak to bylo ještě 45km od mého bydliště. Kdybych to chtěl až k domu, tak se platí cesta od servisu domu, to je 45km cesta tam a počítaná by byla i cesta zpět. Cena za kilometr 28kč bez DPH tj. cca 2500Kč bez DPH. A to se vyplatí. Takže jsem to nechal odvést do toho servisu a tedko to na plaťáku potáhnu na dílnu. Když jsem volal na pojištovnu, jakto že mi to nedovezou domu, když jsem si za to připlácel, tak mi řekl, že bohužel pojištovák mi podal špatné informace a ten už u nich nedělá, takže za to nikdo nebude odpovědný. Budu za to platit jen já, jelikož musím zase sehnat platák, zaplatit ho, nafta atd atd . Zmrdi jsou to u České poj. !!
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“