Poskodený pravý prah na Octavia II Combi 1.9/77kw TDI PD

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

fx99
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od fx99 »

no stejne seš tam za bura 8)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="mirulu"]vy ste šulíni

lepsí být šulínem než mít dojebaný prah a odřený dveře :P :-D
mirulu
Přispěvovatel

Příspěvek od mirulu »

Dveře jsou ok, to je jenom bordel.
Je to tak, sere mě to. Zkoušel jsem to podomácku: tavkou zalepit matku, našroubovat závitovku a vyklepat ven, ale tavka nedrží. Čim tam lepí ty válečky u metody PDR?
aughostino
Přispěvovatel

Příspěvek od aughostino »

Tiez mam prevaleny a nahnity prah, ale na jednotkovej octe. skontaktoval som sa s klampiarom a na vymenu komplet prahu mi vypocitalsumu 550.-€ v cene je lakovanie, striekanie dutin a vymena prahu

Tak mi neostava nic ine nez sa uchylit k laminatom :?
Škoda Octavia Combi ASV 81kW 2002 Elegance čierna metalíza - V ZABEHU

ex: Škoda octavia I 1.9TDi SLX 81kw r.v. '98 AHF
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

mirulu píše:Dveře jsou ok, to je jenom bordel.
Je to tak, sere mě to. Zkoušel jsem to podomácku: tavkou zalepit matku, našroubovat závitovku a vyklepat ven, ale tavka nedrží. Čim tam lepí ty válečky u metody PDR?
lepi se to tavnou pistoli ale je to special lepidlo.Ale stejne ti to bude k nicemu....ma to moc ostry hrany a tim to neudelas.Pokud te to tak sere tak obrousit,nabodovat plech a vytahnout.
slovacek.milos
Aktivista

co t i píše patrik nic v těch místech nenalepíš, to můžeš trénovat tak na blatníku, jen navařit a tahat kladivem,

vytáháš z toho takové cecky, dojebeš to, potrháš, bude to jak od prasat, stejně to zapaláš kytem :roll:
fx99
Přispěvovatel

Příspěvek od fx99 »

vytáháš z toho takové cecky, dojebeš to, potrháš, bude to jak od prasat, stejně to zapaláš kytem Oči sem tam :roll: (LOL)
slovacek.milos
Aktivista

(LOL)

než na to jít s matkou a lepidlem, to bych šel raději do hračkárny a koupil si tu velkou plastovou tatru a tahal ji celý den na provázku po pískovišti,

dá se tak doučit co to je pevnost a pružnost, síla po dráze S. akce a reakce, vzájemní působení sil, a všechny ty fyzický todlenc :)
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 22 říj 2011, 17:54, celkem upraveno 1 x.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

na PDR zapoměň je to zlámaný tohle je na kladivo a flexu
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
mirulu
Přispěvovatel

Příspěvek od mirulu »

Tavka a matka byla čistě spontánní myšlenka na místě, to mě napadlo první
Druhá možnost byla vrtání a vytáhnutí ven, to jsem raději odložil. Nejspíš bude nejúčinnější, když se do toho nebudu hrabat a nechám klempířovi. Akorát jsem to trochu obrousil a stříkl sprejem. Nevim kdy se kam dostanu
slovacek.milos
Aktivista

rozumné ;)
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

já bych chtěl vidět výsledky milošových oprav. To bude asi pokoukáníčko (rofl) Jak zaplátovaný monterky.. Ještě že mluví jen o karoserii a ne o brzdách :-D
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
slovacek.milos
Aktivista

Biimbo píše:já bych chtěl vidět výsledky milošových oprav. To bude asi pokoukáníčko (rofl) Jak zaplátovaný monterky.. Ještě že mluví jen o karoserii a ne o brzdách :-D

já bych tě zas chtěl vidět u mě v dílně řešit všechny ty špeky, asi by to bylo přesně naopak (wallbash) :( a já :-D

no a po kud to zaplátuješ nic nepoznáš a na finkci to nemávliv jde to vyřezat,profacovat navařit cokoliv, já už jsem psal je to jenda zmožností,

a neplantej to s brzdama, tam plech kyt a barva nic neubrzdí ;)
ALES
Přispěvovatel

Příspěvek od ALES »

mirulu píše:Ahoj, nebudu zakládat nové téma.
auto jsem měl na dlažkách v garáži a když jsem zvedal, tak zklouzlo z heveru a takhle vorvalo práh.

Moje otázka, půjde to rozumně vytáhnout? je možné se vůbec dostat zevnitř k prahu v tomhle místě? Je to O1.

A ještě ... platim si havarijní pojištění. Je šance že mi tohle pojišťovna zaplatí?

Obrázek
Nenadávej nikomu do šulínu protože největší vokurka seš ty !! Hever si dal na špatné místo a určitě jestli to byl ten originální tak si ho málo postavil a proto ti sklouzl. Na co myslíš že je tam v tom prahu ten čtveratej důlek víc vepředu ??? Jetli nevíš tak ti to řeknu je to pro takový jako ty aby věděli kam dát hever a nespadlo jim auto pak na haksny. A jít na toto tavným lepidlem a matičkou tak to si mě nejvíc dostal :D A na dveřích máš taky odřenej lak ne že je to bordel.
GOLF 4 96 Kw asz Var. 4Motion
mirek999
Přispěvovatel

Příspěvek od mirek999 »

Zastříkat to něčím na spodky, aby to nerezlo a jezdit. Takovejch aut tady jezdí s promáčklejma prahama. A je to nejlevnější řešení, které jde.
Toledo 1L, 1Z. Octavia 1Z, BSE. Caravelle T4, ABL.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“