leguan píše:sundej dekl na motoru a uvidíš je jsou jimy propojeny vstřiky vyměna na 5 minut
Ja stravil laboraci asi dva roky a ted mi to jde na drc.Vymen ty prepadovy hadicky a dej zpetny ventily na privod paliva a zpatecku z filtru a uvidis
Moderátoři: šulda, Moderátoři
přesně,..ten kanystr sem ti chtěl říct,...a jestli ani to ne,..tak si někde pujč startovací zdroj,..a při prvnim startu skus pomoct:-) ,.protože jak je ted motor stuhlej,..tak to prostě blbě otáčí a baterka to už nepobírá a hůř to startne,...takhle sem to měl jáleguan píše:tohle už tam davno mam a pořad to samy jak to dyl stojí tak to po startu zahulí a chvili se to hada zkusim to ještě napojit napřimo z kanystru a když to nepomůže tak jdou vstřiky ven ono mi to startuje na otočení ale zahuli to a chvili to jde jako na tři valce klepe se to
leguan píše:vstřiky pujdou ven jen nevim jaky tam jsou když je to čiply už sem to tak koupil snad je v boschy budou mit jinak baterka je ok mam tam vartu 74ah a startovací proud je 680 A nic jinyho mě nenapada jen ty vstřiky
jestli myslíš klapka v sání,..tak to neni chcípací,..chcípne se tak že ventil zavře přívod nafty v čerpadle,..tadlenct klapka je tam kuli tomu,..aby to nechytlo od oleje v sání,myslim že by se zavřela v nákejch extremních otáčkách,a taky se zavře při chcípání..................tim pádem by se roztočil motor do neuvěřitelnejch otáček a klikovka by poznala čerstvý vzduchmecsoun píše:Nevím startér není zrovna nejlevnější sranda na to, aby ho člověk měnil jen tak a nakonec by v tom třeba chyba nebyla. Kolegovi to dělala chcípací klapka, která byla zatuhlá.