Vyčistenie turba by Attila:)

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
cavediver
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od cavediver »

jericho-3 píše:Hergot, Vy jste se do sebe pustili..Máte pravdu, moc jsem mu neporadil a zarazilo mne , že se do téhle hnusné práce pustí někdo dobrovolně a matlá se v těch sračkách, když to není třeba..Vyhýbám se tomu, co mohu, ale když je zatuhlá regulace, nedá se nic dělat..Sání odvezu do myčky, kde mi ho vrátí jako nové , a jelikož mám čistý, uklizený ponk,tam regulaci vyčistím a zpátky je to opak demontáže...Naposled jsem to dělal za 2000 kč a není to dobrý kšeft. A co se týče podmínek, dělám po halách, boudách a stodolách , ale jelikož jsem chcal krev , upustil jsem od toho..Takže v podmínkách mám zkušenosti...aspoń v něčěm... :)

jericho kamo tak mi take radis radej to dat na GO za 6tacu a za dva dny to mam spet i s testem a zarucakem asi to tak udelam ceka mne cesta do Damask a nechtel bych to posrrrrrr nekde na pul ceste
jinak koupil jsem proplachovej oil prestne na pd a a tak cekam co stim turbem cuusky a peknej slunecnej den

cave
SEAT Model ALHAMBRA (7V8, 7V9)1.9 TDI Pd [AUY]85 kW 115 PS objem1896 ccm 12/2002 - 7-místné Stylance Luxus,, EGR-OFF
Ivanek007
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivanek007 »

no kdys se posere na ceste tak z toho bude SDI. takhle sem domu taky dojel asi 50km, praskl mi rotor, tam co mas olej.filt, je trubka na mazani turba, tu jsem odpojil, a nasrouboval tam myslim M10 sroub, tim bylo mazani zaslepene a tradá SDI me domu dovezlo... (rofl)
cavediver
Přispěvovatel

Příspěvek od cavediver »

Ivanek007 píše:no kdys se posere na ceste tak z toho bude SDI. takhle sem domu taky dojel asi 50km, praskl mi rotor, tam co mas olej.filt, je trubka na mazani turba, tu jsem odpojil, a nasrouboval tam myslim M10 sroub, tim bylo mazani zaslepene a tradá SDI me domu dovezlo... (rofl)
no jo orage ale jit SDI napriklad od tureckych hranic az do Damask to by mi asi všichni tukali na čelo
dik za radu

cave
SEAT Model ALHAMBRA (7V8, 7V9)1.9 TDI Pd [AUY]85 kW 115 PS objem1896 ccm 12/2002 - 7-místné Stylance Luxus,, EGR-OFF
Ivanek007
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivanek007 »

no a co at se kazdej treba posere, pojedes podle predpisů, žádný závody. No proste sem ti napsal ze pokud by se ti vysipalo tak si musis poradit jen s privodem oleje a muzes jet dal....
cavediver
Přispěvovatel

Příspěvek od cavediver »

Ivanek007 píše:no a co at se kazdej treba posere, pojedes podle predpisů, žádný závody. No proste sem ti napsal ze pokud by se ti vysipalo tak si musis poradit jen s privodem oleje a muzes jet dal....
dekuji budu si to pamatovat je to dobrej typs ale rozhodl jsem se to poslat do Plzne tak jedu do garaže sundam cele paroži malinko ocistim servošamponem a poslu cele at mi to udelaji a cenu mi dali lepsi jako v Bitesi to sem cubrnel za čisteni 800kč a cele GO 2300kč to je jine nec 6tacu maji malo prace tak mi to do svou dni sestavy a nastavy spet tak to cubrnim
dik
cave jede makat do garaže :) :)
cavediver
Přispěvovatel

Příspěvek od cavediver »

tohle mi přišlo ted
Zdravim
předpokládám, že vám ho někdo vyndá z auta a pošlete mi jen samotné turbo.
Samotné vyčištění počítám 800,- a jsem shopen odeslat ještě ten samý den
zpět.
Turbo se musí rozebrat a regulace naklápění se čistí chemicky v
ultrazvuková myčce + zbytek částí mechanicky. Po sestavení se musí znovu
nastavit.
taak nevim kam to poslat nebo jeste pockat ??? kuciiii kdo poradi

je to i s dokladmy

cuusky cave
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

cavediver:
No jestli ti udělá go - repas za 2300 tak zřejmě pojedeš do Sirie s SDI.
Přečti si tady nějaký témata ohledně turb a zjistíš že to zas až taková prdel neni a hlavně dát ho do správnejch rukou.
Elektronika auta a technika........
776 829390
cavediver
Přispěvovatel

Příspěvek od cavediver »

Martin.R píše:cavediver:
No jestli ti udělá go - repas za 2300 tak zřejmě pojedeš do Sirie s SDI.
Přečti si tady nějaký témata ohledně turb a zjistíš že to zas až taková prdel neni a hlavně dát ho do správnejch rukou.
Martine
no mas pravdu řešim to tady se sousedem a možná to dam přeci jen do
www.turbocar.cz tam mi to udělají za 6tácu ale zřejmě asi mnohem lip no nevím co si mam o té levné ceně myslet
dik
cave
cavediver
Přispěvovatel

Příspěvek od cavediver »

dik cave :)
Naposledy upravil(a) cavediver dne 01 bře 2011, 12:41, celkem upraveno 1 x.
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

Cena samotneho cistenia by aj zodpovedala.... ale u teba bude potrebny asi kompletny repas, ak to turbo pusta olej do vyfuku.... tzn. min. vymena lozisiek a dovyvazenie, najpravdepodobnejsie ale pojde nova aj hriadelka... 6000Kc za taky repas je myslim slusna cena, tych 2300Kc co ti pisal druhy typek nie je ani cena ND
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
cavediver
Přispěvovatel

Příspěvek od cavediver »

subz3ro_tdi píše:Cena samotneho cistenia by aj zodpovedala.... ale u teba bude potrebny asi kompletny repas, ak to turbo pusta olej do vyfuku.... tzn. min. vymena lozisiek a dovyvazenie, najpravdepodobnejsie ale pojde nova aj hriadelka... 6000Kc za taky repas je myslim slusna cena...
subz3ro_tdi muj
dekuji je rozhodnuto dals mi pecku a mas pravdu a kdys vemu v pravdu že 250 000 km ho nikdo nevyndaval jsem rad ze ho tam můžu poslat i s parožím a jedu nato hurá děkuji chlape a všem přeji pěknější den

čuusky
cave

:) :)
Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

cavediver:
Už jsem ti psal Hodně čti a pak se rozhodni. Nechci nikoho špinit, osobní zkušenost s nima taky nemam, ale i tak bych byl na pozoru: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... t=turbocar
Co vim tak místní uživatel Andre prý dělá dobrý turba, nebo Oleg turbopower
Prostě hledej a čti a nekoukej jen na cenu. Samozřejmě podezřele nízká je divná. Pokud bude cena adekvátní tak REFERENCE.
776 829390
cavediver
Přispěvovatel

Příspěvek od cavediver »

Martin.R píše:cavediver:
Už jsem ti psal Hodně čti a pak se rozhodni. Nechci nikoho špinit, osobní zkušenost s nima taky nemam, ale i tak bych byl na pozoru: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... t=turbocar
Co vim tak místní uživatel Andre prý dělá dobrý turba, nebo Oleg turbopower
Prostě hledej a čti a nekoukej jen na cenu. Samozřejmě podezřele nízká je divná. Pokud bude cena adekvátní tak REFERENCE.
martin ted sme olil studenou sprchou ale mooc krat dekuji jedu cist to forum cele to je des a hruza jeste jednou dekuji
si oky kamo
cave :)
Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

cavediver píše:martin ted sme olil studenou sprchou ale mooc krat dekuji jedu cist to forum cele to je des a hruza jeste jednou dekuji
si oky kamo
cave :)
NZ ;)
776 829390
Mongo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mongo »

pre kristove nohy.... od banalneho cistenia turba tu vzniklo 6 stran o nicom.... lebo jeden pan sa potrebuje na vsetko vypitovat 100krat.... google.com ti prezradi vela veci..... netreba sa na vsekto pytat ako osol 10krat a pokial nieco funguje necham to tak... a k tomu rozoberaniu turba.... ako Netopier pisal.. len mechanicky vycistene je to v pohode.... niektore ide rozobrat lahsie ine treba nahrievat aj den..... tod vsio.....
Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“