SLOVENSKO DO TOHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
[Quote = "anydraj"] Slováci ZAS nehrali spatne střecha, Achor 3 tretinu uz nestihali.Meli tam dat místopředseda mladiku z ligy.Myslim, ZE vesnice dopadlo uplne jinak.Ty jejich Hvězdy se meli uplne Na Haku. [/ Quote]
nevím nevím,.. viděl jsem pár utkání a to že by hráli dobře jsem di nevšiml,.. bohužel jim hrála katastrofálně obrana,.. je čas na nové tváře,..
howk
nevím nevím,.. viděl jsem pár utkání a to že by hráli dobře jsem di nevšiml,.. bohužel jim hrála katastrofálně obrana,.. je čas na nové tváře,..
howk
- martinsidlo
- Aktivista
-
- Aktivista
Nevim, nevim ... nechci malovat certy za zed, ale ten jejich novej golman ma lepsi skore jak nasLadas píše:a švédy dáme taky ne?

Nicmene drzime palce. Stejne ten Jagr je borec, kdyz si clovek uvedomi, u ceho vseho uz byl a cim si prosel. Njn, otec byl na nej tvrdej uz odmalicka a on nezahalel, co dodat

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)