stoceny tachometr o 100 000 km!!!

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
sharik4x4
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

Csala píše:Dnes kupis nove auto a o rok zistis, ze je na to tvoje auto akcia - zlava 160 tisic. (Konkretne napriklad kolega tak pochodil s C4).
Co to má společnýho se stočeným tacho? (offtopic)
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
FABSA
Přispěvovatel

Příspěvek od FABSA »

(LOL)

tak to ja vsadil na jistotu

koupil sem si v nemecku A4 1999 1,9 Tdi 81 kw

najeto 250 tis tam je jistota ze to neni stoceny (LOL)

ted mam 340 nakej koumes tam lil plnou sintetiku tak me bezi lip nez kamosovo co ma skutecnych 200 tis

vymenil sem vsechno tlumice pruziny celou napravu vsecvhny loziska , kotouce ulozeni tlumicu prevodovky motoru brzdy

a mam to jak stary novy
airbone
Přispěvovatel

Příspěvek od airbone »

FABSA píše:(LOL)

tak to ja vsadil na jistotu

koupil sem si v nemecku A4 1999 1,9 Tdi 81 kw

najeto 250 tis tam je jistota ze to neni stoceny (LOL)

ted mam 340 nakej koumes tam lil plnou sintetiku tak me bezi lip nez kamosovo co ma skutecnych 200 tis

vymenil sem vsechno tlumice pruziny celou napravu vsecvhny loziska , kotouce ulozeni tlumicu prevodovky motoru brzdy

a mam to jak stary novy

Hmmm, to ze mas 250tkm este nemusi znamenat, ze su prave. Take auto by mohlo teoreticky mat i 500tkm... Hovorim to len preto, ze poznam passat, ktory pri predaji na budiku 170tkm a po zisteni skutocnosti cez THG test- posledna vymena oleja v DE pri 420tis km...... Rocnik to bol tusim 99, ale to bolo uz pred rokom.
FABSA
Přispěvovatel

Příspěvek od FABSA »

kdyz uz by to nekdo stacel tak bych tam urcite nenechal 270 ale 170 ¨

a na pul mice nevypadalo to uz msi byt znat n introsi vic

no to uz je ted fuck stejne

taky znam par tdi pssat a octa s pul micem a docela pohodovy auta :P
AsA
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AsA »

Neuměl by mi stav km v řj někdo vyčíst?
Pardubice. :?
jirka cordoba GT TDi
Přispěvovatel

Příspěvek od jirka cordoba GT TDi »

nebojte se stočených km o 100000 km
http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/Rekordmanka.htm :D :D
Predator
Přispěvovatel

Příspěvek od Predator »

sharik4x4 píše:Jak již bylo psáno,lidi chtějí být klamáni,takže si vlastně můžou sami za to jak to v čechách funguje s km.Dovážím VW auta z německa a už i němci se nám smějou jak jsme pitomí.90%jetých aut jsou u nás stočený a je jedno jestli jsou prodaný v čechách nebo je to dovoz.Líbí se mi inzerát typu,že koupí auto ,prodáno jedině v čr.Jako kdyby auta v čechách byly lepší,či se nedaly stočit.Měl jsem tady auto ocktu01 s origo serviskou,prodáno v čr a stočeno 100tis.Prostě jezdil do garáže a nechal si orazítkovat každou druhou kontrolu.Majitel koukal jak když spadnul z měsíce.Já stáčení neprovádím z důvodů,že servisní kontroly se dají ověřit u VW a pak je problém.Ale pak mám problém s prodejem aut,protože potencionální kupec si radči koupí auto se stočeným na 70tis.km,než když mu nabídnu tři roky starý auto s origo 140tis.km.Řekne mi "jé to je moc já scháním něco do 100tis.km,nebourané,a levné".Kdo je pak větší blbec,
já nebo on?/samo že já,protože jsem to nestočil a v té záplavě stočených nemám šanci/.Auto které mají víc jak 160tis.km jsou u nás takžka neprodejné.A tak každý upravuje a pak u nás máme 3roky starý auta s 70-90tis.km a 8let starý s 120-140tis.km a auta které mají víc jak 250tis.km u nás prakticky nejezdí a nikomu to nepřijde divný. (wallbash) Jsme prostě potomci ŠVEJKA a tak se nemí čemu divit. :)
- naprostej souhlas. A kdyz lidem reknes, ze jim teda privez auto s poctivejma MALO kilakama, servisovany, ale bude o 2 tisice Euro drazsi, tak cumi jak blby, pac jiny to "dovezou" levnejsi (LOL) . Na druhou stranu existujou auta s malo kilakama, ale to zase byly z 90% totalni unfaly (noteeth) Proste za kvalitni vuz s malo kilakama se plati, ale to cesi nikdy nepochopi :x
pechin
Sběrač informací

Příspěvek od pechin »

tak a s timto poslednim prizpevkem naprosto souhlasim sam je z nemecka vozim auta a je to presne tak, drahe auto malo km a dobrý, levnný auto moc km, jiste nikdo toto nemuze v republice pochopit ze si ceni prave malych kilometru a za to se plati, proto tady vsichni chteji jen videt na budikach 100tkm, no problem mel sem i auta s 200tis km a vypadali na 70tkm a taky origo 80tkm a bylo mrtve turbo, volant holy jak prdel.... vyberte si pak ...
pechin
Sběrač informací

Příspěvek od pechin »

jo a sorry za ten prizpevek :) s
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

pechin píše:jo a sorry za ten prizpevek :) s
cena aut v nemecku. Len priklad co mna zaujima. RS4 rok 01 200 tkm 22000eur, RS4 rok 01 100km 28000 eur RS4 rok 00 a 17 tkm 52000eur. Len tolko. Ak chcem cenu nebude stav.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
miš
Přispěvovatel

Re: stoceny tachometr o 100 000 km!!!

Příspěvek od miš »

tom4550 píše:zdravim,

predem se omlouvam ze toto tema davam sem, ale musim se s vami podelit o cerstve informace.

Dnes jsme s Humlem zjistili, ze se mi rozchazi pocitadlo km s ridici jednotkou o cca 100 000 km!

Podle interieru nepoznate nic, a pri koupi bylo auto ve vybornem stavu, vymeneny tlumice, vsechny silentbloky, cepy atd.

Jsem totalne nas... na predchoziho majitele, prodavalo se to pres komisi a
doufam, ze se mi z nej podari nejak vyrazit nejaky odskodneni, jinak ho davan k soudu. Zatim zjistuju jak je sance na uspech.

diky za pozornost.

tom

Jj, taky jsem takhle kupoval autiko (O1, AHF, LK )... Jen jsem mel misto 70 tkm na tachu 40 tkm, se serviskou se vsim, ale auto jezdi jako das a je bez nejmensich porblemu!!! Nastesti to bylo auto ze skodovky a jeden zamestnanec ho "preposlal" do komise a stocil. Stacilo zavolat znamemu z Boleslavi a ten povidal: "Auto šlo od nas po servisu na 70 tkm, nebourany kupoval ho ten a ten za tolik a tolik.." Výsledek pouhých 10 tis. korun sleva :o(

Lidi jsou kuwy, akor ty cesky...

Jeden pirbeh z mala...
nexeo
Přispěvovatel

Příspěvek od nexeo »

Ahojte, kto viete v Prahe alebo niekde pobliz vycitat skutocny pocet km z RJ motora? Mam A3 1.9TDI AGR, r.v. 1999. Mal by som zaujem. DIK.
maros261177
Přispěvovatel

Příspěvek od maros261177 »

nexeo píše:Ahojte, kto viete v Prahe alebo niekde pobliz vycitat skutocny pocet km z RJ motora? Mam A3 1.9TDI AGR, r.v. 1999. Mal by som zaujem. DIK.
Ahoj ta bude mat tak okolo 200000- 250000km
zdenace
Aktivista

Příspěvek od zdenace »

Nedávno mi říkal kámoš, který koupil auto v AAA, že přes někoho zjistil původní stav km koupeného auta a málem se složil. Naštěstí dělá policii a tak se tam předstvil a oznámil své zjištění a překvapení. Asi do 14 dnů mu přišla na konto dobrá částka, to hovoří za vše!
nexeo
Přispěvovatel

Příspěvek od nexeo »

A idu tie km na mojej A3 vycitat (RJ motora)? Viete to niekto? Dik.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“