čmoudi zase zaútočili

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
GeneHawkins
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od GeneHawkins »

bobG3 píše:Když to nemůžeš vydržet, tak to pusť. (crazy) No asi jsem ten pravý, ověřil jsem si to pro jistotu u vyučujícího ČJ na FF UK, správně je 120% a ne 120 %. ;)
A takhle to vypadá i s těmi vašimi názory - uvědomte si, že myslet, znamená h...o vědět, foreste, geníčku opakujte si češtin a nepoučujte někoho, když sami máte mezery (rofl)
Pokud tady diskutujem o něčem a někdo stáčí debatu na nějaké překlepy a poukazuje na chyby v gramatice - to je snad trochu pod úroveň, alespoň pod mou. Když mě dojsou argumenty, nebo něco nevím je potřeba v seriózní diskusi přiznat barvu. Zesměšňovat a odsuzovat názorové oponenty patřilo k totalitním praktikám fašistů a komunistů a vy pánové jste jejich důstojnými pokračovateli. Naučte se co to je diskuse o faktech a tolerování názorů v demokracii.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Procento
To nejsou překlepy v gramatice. To je důkaz, že jsi dement.
GeneHawkins
Přispěvovatel

Slavkov píše:"120%" je správně 8)
Ano, je. Ale znamená to "stodvacetiprocentní", což jistě v magorově větě
magor píše:Tak v tomhle se shodnem na 120%
není to pravé ořechové... ;)
pavel9270
Přispěvovatel

Příspěvek od pavel9270 »

GeneHawkins - čo Ti bobG3 lozí za ženou, že si ho pre takú prkotinu tak hrubo napadol?
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Hloupému každý hloupý, jak praví klasik, oni mu došly argumenty a tak zde onanuje tímhle způsobem, dopřejme mu to a vraťme se k diskusi, ne?
Mimochodem vikipedia nejsou pravidla českého pravopisu a je tam spousta chyb, a ptákovin...
G3 Variant synchro
GeneHawkins
Přispěvovatel

Ale určitě by tam nenapsali "oni mu došly argumenty", magore.
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Když ti tahle onánie dělá dobře (rofl) takovejch zmetků jsem potkal ;) došly už argumenty? K tématu se vyjádřit neumíš, tak ti pro radost pár chybyček vždicky udělám, co bych pro postiženého bližního neudělal, ale na všechny jsi nepřišel (LOL) češtine.
G3 Variant synchro
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

(offtopic)
bobG3 píše:Hloupému každý hloupý, jak praví klasik, oni mu došly argumenty a tak zde onanuje tímhle způsobem, dopřejme mu to a vraťme se k diskusi, ne?
Mimochodem vikipedia nejsou pravidla českého pravopisu a je tam spousta chyb, a ptákovin...
Jenze tvuj problem je, ze zjevne (a ty argumenty pro tento soud jsi dodal ty) hloupy jsi. Prinejlepsim si na nej uspesne hrajes. Nehodnotim ted tvoje nazory ale tvuj vystup, psany projev. Udelat chybu je lidske, obhajovat jeste chybu bez overeni je projevem hlupaka.

Neplet si holinky a hodinky kdyz se oboji natahuje. Wikipedie opravdu muze obsahovat chyby, nicmene

http://www.ms.mff.cuni.cz/~forstova/Tex ... avopis.ppt (26. snimek)
... podklady z VS

http://www.pravidla.cz/vice/zkratky-a-z ... kapitola=7
Mezi číslicí a značkou je mezera, např. 10 km = deset kilometrů, 5 % = pět procent, mezera však není, jestliže se jimi vyjadřuje přídavné jméno, např. 50km rychlost = padesátikilometrová rychlost, 6V baterie = šestivoltová baterie, 3% roztok = tříprocentní roztok, 60% úhel = šedesátistupňový úhel, 12% pivo = dvanáctistupňové pivo. Bez mezery se píšou tyto výrazy také v případech, kdy je značka vyjádřena slovně: 50kilometrová rychlost, 3procentní roztok, 60stupňový úhel apod. Podobně se píše 20x = 20krát (bez mezery), 20násobný (nikoli 20tinásobný) = dvacetinásobný.
... coz mimojine prokazuje, ze kdyz vyjadrujeme parametry motoru, dopoustime se chyb, protoze 100k a 300Nm. neni spravne nybrz 100 k a 300 Nm. ... coz, rekneme si zcela uprimne opravdu vypada (zvlaste ve spojeni s tou mezerou) divne. Lec, pravidla nejsou povidla :wink:
(offtopic)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Vycházel jsem z toho, co mi řekl člověk CJ učící....možná jsme si nerozuměli, je však diskuse o ČJ meritum téhle diskuse? Pokud někdo použije k napadání druhého takovýto prostředek místo argumentů týkající se diskuse, je to poněkud ubohé, možná i úsměvné. Ty si hraješ na spravedlivého, ale místo vyhodnocení příčiny hodnotíš následek - ČJ.
Ano, mám jiné názory se kterými někdo sympatizuje, někdo ne. Normální člověk se ovšem s tímto faktem dovede srovnat na rozdíl od zaslepeného fanatika. Ty - opakuji - nemám rád, způsobili mi dost problémů, mě osobně, rodičům. Ti kdo zde píší píší o tom co se stalo někomu, dědovi. Moje názory a postoje vychází z toho, co jsem zažil sám. Jak je vidět, je to značný rozpor. Úcta k názorům jiných se v tomto režimu nepěstuje. Problém bude v tom, že pokud hodnotíme vzdálenou historii, diskutujem normálně - nezažili jsme ji nikdo. Pokud nedávnou, a někdo o ní jen četl a někdo prožil, z těch opravdu poškozených co to prožili sálá mnohem větší odstup a pochopení než z těch co o tom jen četli, nebo to znají z historických faktů. V téhle době je spousta lidí, co se podporováním tohohle fanatismu živí a hodně dobře. Těm skáčete na špek a fanaticky jdete určeným směrem tak jak žádají. Mě na to neužijí, hodnotím je podle svých ne cizích zkušenností. Možná jsem hloupý, ale pořád si pamatuju docela dost a odmítám černobílé vidění, které je dneska ordinováno.
Docela zajímavá je taková drobnost - zhodnocení osoby havla - chůvou - bavil se s ní kamarád, spoluvězněm - kopal jsem s ním výkopy, policajtem, co se s ním letno dostal do styku, s člověkem co ho vozil po mýtincích v r 89. Náhled těchhle osob je až neuvěřitelně podobný. Nebylo to o jeho hodnocení. Zaujalo mě to.
G3 Variant synchro
GeneHawkins
Přispěvovatel

Taky mě a mně ti moc, očividně, nejde.
tommi 81
Přispěvovatel

Příspěvek od tommi 81 »

bobG3 píše:Hloupému každý hloupý, jak praví klasik, oni mu došly argumenty a tak zde onanuje tímhle způsobem, dopřejme mu to a vraťme se k diskusi, ne?
Najednou víš co je wikipedie zač a jakým způsobem vzniká,ale když se ti to hodí tak se na ni odvoláváš. O dementních příspěvcích na PRÁVO-NOVINKÁCH nemluvě,tam je to jediný zdroj.
tommi 81
Přispěvovatel

Příspěvek od tommi 81 »

bobG3 píše:Vycházel jsem z toho, co mi řekl člověk CJ učící....možná jsme si nerozuměli, je však diskuse o ČJ meritum téhle diskuse? Pokud někdo použije k napadání druhého takovýto prostředek místo argumentů týkající se diskuse, je to poněkud ubohé, možná i úsměvné. Ty si hraješ na spravedlivého, ale místo vyhodnocení příčiny hodnotíš následek - ČJ.
Ano, mám jiné názory se kterými někdo sympatizuje, někdo ne. Normální člověk se ovšem s tímto faktem dovede srovnat na rozdíl od zaslepeného fanatika. Ty - opakuji - nemám rád, způsobili mi dost problémů, mě osobně, rodičům. Ti kdo zde píší píší o tom co se stalo někomu, dědovi. Moje názory a postoje vychází z toho, co jsem zažil sám. Jak je vidět, je to značný rozpor. Úcta k názorům jiných se v tomto režimu nepěstuje. Problém bude v tom, že pokud hodnotíme vzdálenou historii, diskutujem normálně - nezažili jsme ji nikdo. Pokud nedávnou, a někdo o ní jen četl a někdo prožil, z těch opravdu poškozených co to prožili sálá mnohem větší odstup a pochopení než z těch co o tom jen četli, nebo to znají z historických faktů. V téhle době je spousta lidí, co se podporováním tohohle fanatismu živí a hodně dobře. Těm skáčete na špek a fanaticky jdete určeným směrem tak jak žádají. Mě na to neužijí, hodnotím je podle svých ne cizích zkušenností. Možná jsem hloupý, ale pořád si pamatuju docela dost a odmítám černobílé vidění, které je dneska ordinováno.
Docela zajímavá je taková drobnost - zhodnocení osoby havla - chůvou - bavil se s ní kamarád, spoluvězněm - kopal jsem s ním výkopy, policajtem, co se s ním letno dostal do styku, s člověkem co ho vozil po mýtincích v r 89. Náhled těchhle osob je až neuvěřitelně podobný. Nebylo to o jeho hodnocení. Zaujalo mě to.
Ale ty normálně nediskutuješ. Nám říkáš jak to máme jenom vyčtené a svoje argumenty podpíráš čtením (crazy) (crazy) (crazy) . Půl roku jsi omílal jak zaseklej gramofon aspoň 20x na jakoukoliv otázku heslo "znaménko-před plyšákem- po plyšáku" . Po napadání délky našich příspěvků - "románů" ti docvaklo že tudy cesta nevede a začal jsi psát taky,jenže nemáš co,tak jen slibuješ.Když něco najdeš tak potom děláš 2 dny chytrýho než popíšeš přestřelku z 2.sv. se 70 mrtvými. Jestli chceš působit dojmem který se o sobě snažíš šířit tak musíš zrychlit,a to výrazně v přísunu faktů a ne kolem všeho 2 měsíce bruslit-jako je tomu s tou tvojí gumoléčbou,ten příběh nejspíš teprve vzniká,tak se nechme překvapit. A nebo jsi schopný popsat svůj příběh hned,s řadou detailů místo věčně se opakujících hesel ? ? ? PIŠ ! ALE HNED ! ! !
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

GeneHawkins píše:Taky mě a mně ti moc, očividně, nejde.
A je to tak důležité v této debatě? tobě to jde sqěle, sice mimo mísu a na funkci to nemá vliv - pokud ti to jde tímhle způsobem doma, (rofl) ale zase si užijou tvoji sqělou češtin ;)
G3 Variant synchro
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

toommy81 - no metodu zaseklé desky na to jsou zde větší přeborníci, - češi jsou nejhorší, za všechno můžou komunisti, všude jsou komunisti - na stejné paranoidní představy se pořád jinak odpovídat nedá. Zvlášť těm, co mají o demokracii stejně hloupou představu jak komunisti (wallbash)
Přestřelka - tak trochu jsi nepochopil o čem to bylo - chtěl jsem slyšet názor na konrétní rozdíl a ne obecné kecy, které zde ty a ostatní melete furt dokola. Tak si to užívejte, a na každý problém ordinujte jedno řešení - za všecko můžou komunisti - úžasné řešení hodné svých autorů. Děti ve třetí třídě ví, že zde ti hoši ňákou chvilku nejsou, toho jste si neráčili všimnout (LOL)
PIŠ ale hned (rofl) kdes ty povely nacvičil, jsou hodny svého autora -
co by jsi chtěl vědět? Soukromé věci fanatikům jak jsi ty? 8)
Já jsem řekl aspoň něco, teď je řada na tobě, co tobě se stalo, jak jsi bojoval proti komunistům ty se projev - nebo není o čem?
G3 Variant synchro
GeneHawkins
Přispěvovatel

Za všechno můžou komunisti - to tady meleš akorát ty, ty magore...
tommi 81
Přispěvovatel

Příspěvek od tommi 81 »

bobG3 píše:toommy81 - no metodu zaseklé desky na to jsou zde větší přeborníci, - češi jsou nejhorší, za všechno můžou komunisti, všude jsou komunisti - na stejné paranoidní představy se pořád jinak odpovídat nedá. Zvlášť těm, co mají o demokracii stejně hloupou představu jak komunisti (wallbash)
Přestřelka - tak trochu jsi nepochopil o čem to bylo - chtěl jsem slyšet názor na konrétní rozdíl a ne obecné kecy, které zde ty a ostatní melete furt dokola. Tak si to užívejte, a na každý problém ordinujte jedno řešení - za všecko můžou komunisti - úžasné řešení hodné svých autorů. Děti ve třetí třídě ví, že zde ti hoši ňákou chvilku nejsou, toho jste si neráčili všimnout (LOL)
PIŠ ale hned (rofl) kdes ty povely nacvičil, jsou hodny svého autora -
co by jsi chtěl vědět? Soukromé věci fanatikům jak jsi ty? 8)
Já jsem řekl aspoň něco, teď je řada na tobě, co tobě se stalo, jak jsi bojoval proti komunistům ty se projev - nebo není o čem?
Nějakou chvíli Tu nejsou ? To jako že v r.90 ty desetitisíce prospěchářů a přisluhovačů z Lidových milicí,ROH,PS-VB zmizeli ? O armádě,SNB,STB a jiných ředitelích podniků nemluvě,ti museli svou loajalitu prokázat mnohem aktivněji.Sám jsi nejspíš příklad toho jak se neměníte. I ty sám píšeš že jsou nalezlí v ostatních stranách od pravice po levici, v tom máš pravdu a plně s tebou souhlasím,akorát ten argument zase používáš kdy se ti hodí. A co se týče toho povelu tak je to ve smyslu naléhání na tebe ať už konečně něco prozradíš o té tvé gumoléčbě,protože jak sis jistě všimnul, tak podobné příběhy mě zajímají,tak vyprávěj,mám ucho nastražené a nerozčiluj se,že jsem zvědavý. Takže jsem si už jistý že nemáš co vyprávět. Anonymě na internetu jen vykřikovat "mám plný pytel důkazů ale vám je nikdy neukážu" mluví jasně a kdyby to mělo být věrohodné,musel bys to pustit mnohem dřív,rychleji a bez varování.Nejsme tví sousedé,spolupracovníci či kamarádi abychom mohli některé ze tvých tvrzení potvrdit.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“