Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
netopí mi sharan asi ko nezávislé poívát se mi na to???
hadice proklemované pán to tak koupil....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
ono je dobrý se na to podívat i z druhé stránky
když bude jezdit petrovice s 25ti tunama tak pozná velký kulový
a ty zvuky co se z těch aut občas linou , kdo by to v tom poznal
když sou volný klíče na vlečce vymlácená frasna , a věčne o sebe při zatáčení mlátěj gitterboxy ...........
Taky si přidám. Můj (bývalý) Passat. Jedu, jedu, brzdím, dobržďuju a křup, jedu, jedu
Žádné "varování" předem, tloušťka tam ještě taky bylo, prostě to ruplo.
pán si měnil doma destičky a nechal si slíznout kotouč do rovna (kolik ho je v reálu neřešil) a tak po 1500 km se ozvala rána a manželka se divila co to drhne co je to za auto uhodnete sami...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Tahle lidská tvořivost se mi líbí, je vidět, že každý má svou metodu a cestu..A tak to má být..Co bych někdy dal, vědět, jak tam ten řemen namotat.. u nějakého exota..