to je moc pekne je to divny je krasne slyset jak to zapali hned po prvni davce paliva kdyz to zkousim ale na diag to neukazuje ze to hori. az tesne pred fazi mereni plamene se rozviti ze hori na cca 5 vterin a pak spadne
Kluci když už to tak zkoušíte na stole tak jakým způsobem se to dá vlatně nastartovat bez hodin?Myslím obyč analog.Do hodin dou tři dráty.+12V kostra a z hodin jeden do topení.Předpokládám že když na ten do topení pustím + nebo kostru tak to musí začat topit ne?Ale který?A ještě mám dotaz k drátu letní zimní provoz.Aby topení topilo tak musí být spojený s kostrou nebo naopak?Díky za rady.
moje ttc jde pustit bud na pin 1 (od hodinek podle schematu) nebo pin3 (signal aleternatoru61) oboje plusem. Ale pozor zalezi z ceho je to webasto slysel jsem i spinani minusem. Leto-s kostrou, zima bez kostry.
mluvim o mem Cecku (myslim ze je to mercedes nebo vw)
Takže opět se toto potvrdilo...Sehnal jsi celý topení nebo jen jednotku..?Jen ze zvědavosti..na kolik tě to Webasto už přišlo..?
Ano jsou Analog spínané + i -12V
VW G V Variant 2.0-103Kw /Xenon/ESP/DSG/10X air./Výhřev sesdaku/Multi volant+pádla/Webasto/Panorama/Tempomat/Dešták/samost. zrc./ zas.230V/Dvojitá podl./atd..
Aha.A jak se dá poznat kterým teda sepnout?Je to TT Z/C demontované z new beatle ale předpokládám že je to dostavbová sada páč elektro k tomu byla origo kabeláž.
Jen tak pro info.Kolik vyjde taková jednotka?
najmis píše:Myslím že samotná se ofic neprodává..pouze s pulkou agregátu-výměníkem.Cenovka přez 7 000Kč
JJ,To jsem někde viděl.
Nicméně mi se teď po sepnutí plusem rozjelo.Podle voltmetru na baterce bylo znát že i zažhavilo-pokles napětí a pak po nějakém čase vyplo.Nemám čerpadlo paliva takže dalších pokusů jsem zanechal a budu muset počkat.Tak doufám že pojede v cajku.
Jednotka s vymenikem presne tak jak se prodava v eshopech za 3ku plus obehove cerpadlo.
Tomas6: nechci te strasit ale jestli si spustil webasto bez cerpadla tak se muze bloknout. Kdyz nema naftu tak se pry zablokuje. (jen jsem to zaslachl nevim co je na tom pravdy)