ty na to jezdíšhondaaa píše:Je tu nekdo z Brna nebo okoli kdo jezdi na bionaftu?

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
je topár let nevím co to byl za kamion ale man, normální nákladák s přívěsem, nad kabinou měl bydlení,truck píše:desetitíce km na směsnou naftu, výhradně od TankOno cena nyní 30,90 kč
ale samozřejmě kamiony. Do toho dle návodu ENVIROX a plná spokojemost.
jo vím, ten stím manem tam měl čisté meřo ale taky stříklé v nějakém poměru s naftou,truck píše:Směsná Miloši, směsná tedy 70 nafty ku 30 meřa. Unicorn prodává ve velké většině jen Meřo, ale i stím se dají dělat zázraky ovšem cena musí být někde kolem 27 kč/l a ne ty jejich zloděj ceny.
ja ted nalil do auta prvni nadrz 100% BIO a sem zvedav na vysledky. Zatim pozoruju drobny cukani na malo plynu pri pojizdkach po meste a hlavne v palivovym filtru (takova ta plastova sklenicka s plastovym sitkem) se mi udelaly dve hladinky. Evidentne to asi nesnese miseni s rostlinacem, mel sem predtim v nadrzi mix 60/40 rostlinac/nafta.hondaaa píše:otazka znela jasne,nechci nic rozebyrat
tak znovu,je tu nekdo z Brna kdo jezdi na bionaftu?
Smíchat by se to mělo. i když ono dost záleží na jaké benzínce to MEŘO tankuješ. Já beru občas od Unicorna a to jejich se mi vždycky smíchalo se vším co sem do nádrže kdy lil.zeleznak píše:ja ted nalil do auta prvni nadrz 100% BIO a sem zvedav na vysledky. Zatim pozoruju drobny cukani na malo plynu pri pojizdkach po meste a hlavne v palivovym filtru (takova ta plastova sklenicka s plastovym sitkem) se mi udelaly dve hladinky. Evidentne to asi nesnese miseni s rostlinacem, mel sem predtim v nadrzi mix 60/40 rostlinac/nafta.hondaaa píše:otazka znela jasne,nechci nic rozebyrat
tak znovu,je tu nekdo z Brna kdo jezdi na bionaftu?
Ale zase za 28,9 litr se to da. Auto B3, motor AAZ