zapojení Webasto T top C
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
u fabky uz jsou digitalne rizeny.... ale stejne, co ty otačky řidi normalně? panel klimatronik? pak by melo stacit ho ozivit napetim od klicku....a on si ty otacky bude ridit sam jako pri normalnim provozu....
nebo je to opravdu nerealne? rikam mit achemy celyho topeni ve fabce tak si to prostuduji ale bohuzel nemam
nebo je to opravdu nerealne? rikam mit achemy celyho topeni ve fabce tak si to prostuduji ale bohuzel nemam
Fabia 2 1,6 BTS 2009 + LPG
-
- Nováček
Jo momentík. jsme si špatně rozuměli. Já měl za to, že se s pomocí toho rele a modulu aktivuje celej klimatronik. No jestli se bude točit jen wentilátor je sice fajn, ale co nastavení klapek???! Přece se uzavírají. A když pojedu na jaře kdy je venku 25stupnu ake rano jen 5, tak ty klapky nebudou nastaveny na ohřev.... Jak se toto řeší?
IPCU modul nastavuje klapky klimatroniku a riadi ventilator. Ten sa nastavuje na nizke otacky pri montazi, aby nevybijalo bateriu auta. Su aj klimatroniky s tlacitkom na manualne vypnutie a zapnutie webasta
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
A webasto sa zopne len do cca +5stupnov, takze pri +25 je to bezpredmetne
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
-
- Nováček
v.kalandra píše:u fabky uz jsou digitalne rizeny.... ale stejne, co ty otačky řidi normalně? panel klimatronik? pak by melo stacit ho ozivit napetim od klicku....a on si ty otacky bude ridit sam jako pri normalnim provozu....
Podle logickeho mysleni by to melo byt realne.....ale myslim si ze je zbytecne krmit celej klimatronik kdyz to (za draho) vymsleli s IPCU. Nevim jestli vsechny ( benzin/nafta) fabky maji el. topnou mrizku v tele topeni ktera prihriva vzduch z venku. A dovedes si predstavit to vsechno krmit v -15'C bez motoru

Tohle je ma uvaha proc tam nacpali ten IPCU modul
Natvrdo si nastavis otacky ventilatoru a naschle

Akorat nesmis zapomenout prepnout klapky na okno

kompletni specifikace pod obrazkem
http://www.autosip.cz/autosip/eshop/0/3 ... ul-Webasto
zapojení Webasto T top C
Co já vím tak jedinej klimatronik kterej se celej nastaví sám (foukání na okno a rychlost ventilátoru) jev SAG. Ostatní se musí přednastavit před vypnutím a u některých použít i IPCU.
Montáž, úpravy a repase nezávislého topení Eberspächer, Webasto (předělání příhřevů spouštění na dálkové ovládání nebo mobil)
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Re: zapojení Webasto T top C
a6 c5 99....12v na pin d1 a klimatronik si sám přenastaví klapky a řídí si otáčky vent. na max. 3 dílky...jenom se musí ventilátoru přivést plus bez klíčku....vynecht píše:Co já vím tak jedinej klimatronik kterej se celej nastaví sám (foukání na okno a rychlost ventilátoru) jev SAG. Ostatní se musí přednastavit před vypnutím a u některých použít i IPCU.
Autoservis pneuservis geometrie Brno
-
- Nováček
Presne takhle jsem si to predstavoval i pro klimatronik na fabii... jen ho "oživit" a zbytek at si reguluje on sámajk píše:a6 c5 99....12v na pin d1 a klimatronik si sám přenastaví klapky a řídí si otáčky vent. na max. 3 dílky...jenom se musí ventilátoru přivést plus bez klíčku....vynecht píše:Co já vím tak jedinej klimatronik kterej se celej nastaví sám (foukání na okno a rychlost ventilátoru) jev SAG. Ostatní se musí přednastavit před vypnutím a u některých použít i IPCU.
-
- Nováček
No nevadí, objednam tedy ten IPCU krám 
Pánove chci se jeste ujistit, mam BW50 a k němu male hodiny http://autosip.sweb.cz/download/Hodiny_TT.pdf
A na hodinach mam zapojeny jen + - a vystup. čtvrta svorka ma byt napajeni z kličku auta-to tam nemam.
A pokud zapnu časovy program, objevi se mi cislo a nastaveny čas. Po chvili nastaveny čas zmizi a sviti jen cislo programu.
To je předpokladam OK. Ale i když mi zobrazuje jen čislo navoleneho času, pořad mi svítí podsvícení displeje.....
To by asi dělat nemělo ne??
Pokud zkoušim nějakou jinou funkci, třeba zobrazení hodin, tak podsvícení normalně zhasne po chvilce. Ale při nastavení časovače ne a ne zhasnout!
Nějaka rada nebo co dělam zle??
Nerad bych aby se mi vybila kvuli tomu baterka

Pánove chci se jeste ujistit, mam BW50 a k němu male hodiny http://autosip.sweb.cz/download/Hodiny_TT.pdf
A na hodinach mam zapojeny jen + - a vystup. čtvrta svorka ma byt napajeni z kličku auta-to tam nemam.
A pokud zapnu časovy program, objevi se mi cislo a nastaveny čas. Po chvili nastaveny čas zmizi a sviti jen cislo programu.
To je předpokladam OK. Ale i když mi zobrazuje jen čislo navoleneho času, pořad mi svítí podsvícení displeje.....
To by asi dělat nemělo ne??
Pokud zkoušim nějakou jinou funkci, třeba zobrazení hodin, tak podsvícení normalně zhasne po chvilce. Ale při nastavení časovače ne a ne zhasnout!
Nějaka rada nebo co dělam zle??

ajk píše:a6 c5 99....12v na pin d1 a klimatronik si sám přenastaví klapky a řídí si otáčky vent. na max. 3 dílky...jenom se musí ventilátoru přivést plus bez klíčku....vynecht píše:Co já vím tak jedinej klimatronik kterej se celej nastaví sám (foukání na okno a rychlost ventilátoru) jev SAG. Ostatní se musí přednastavit před vypnutím a u některých použít i IPCU.
Tak vcera jsem zapojil v A6 4b 03 vse podle schematu a pri sepnuti se rozsiti climatronic v poslednim nastaveni (teplota+klapky).