zapojení Webasto T top C

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
mykee007
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od mykee007 »

koupit starsi :) ale to je velmi horke zbozi :) psal sem si s borcem na jednom foru a ten mel tak problem s jednotkou a rikal ze veci na opravu nakoupeny ale ze nema cas se dotoho pustit. Pak jsem mluvil s jednim autoelektrikarem a ten povidal ze to driv opravoval ale ze je to 50 na 50. tak se na to vyprdnul.
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Znam kluka co je elektronik a ma to i jako velkeho konicka.Takze neco na ni vymenit by asi umel ale nevi co tam muze byt KO.Pohledove je tam vsechno ok.Nikde zadny studenak nebo neco odpaleneho tam neni.Je to skoda.Myslel jsem ze bude KO svicka pac jsem nameril i spatnou hodnotu ale i s novou to nefunguje.Spusti to cerpadlo na vodu,dmychadlo ale tim to zkonci.Ani cerpadlo na naftu necvakne.
Myke mas SZ
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
najmis
Přispěvovatel

Příspěvek od najmis »

Kdo chce mam za 4000Kc analog jednotku.:)
VW G V Variant 2.0-103Kw /Xenon/ESP/DSG/10X air./Výhřev sesdaku/Multi volant+pádla/Webasto/Panorama/Tempomat/Dešták/samost. zrc./ zas.230V/Dvojitá podl./atd..:)
Mitabajs
Přispěvovatel

Příspěvek od Mitabajs »

Tomas6 píše:Znam kluka co je elektronik a ma to i jako velkeho konicka.Takze neco na ni vymenit by asi umel ale nevi co tam muze byt KO.Pohledove je tam vsechno ok.Nikde zadny studenak nebo neco odpaleneho tam neni.Je to skoda.Myslel jsem ze bude KO svicka pac jsem nameril i spatnou hodnotu ale i s novou to nefunguje.Spusti to cerpadlo na vodu,dmychadlo ale tim to zkonci.Ani cerpadlo na naftu necvakne.
Myke mas SZ
nemuze byt zamknuta jen?
Mitabajs
Přispěvovatel

Příspěvek od Mitabajs »

najmis píše:Kdo chce mam za 4000Kc analog jednotku.:)
za 4 je cely webasto, kdyz se zadari.
najmis
Přispěvovatel

Příspěvek od najmis »

Joo kdyz se zadari...to muzes cekat taky do pristi zimy...;)Ale to me netrapi, chleba to nezere a ja si topim..vas boj.
VW G V Variant 2.0-103Kw /Xenon/ESP/DSG/10X air./Výhřev sesdaku/Multi volant+pádla/Webasto/Panorama/Tempomat/Dešták/samost. zrc./ zas.230V/Dvojitá podl./atd..:)
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Mitabajs píše:
Tomas6 píše:Znam kluka co je elektronik a ma to i jako velkeho konicka.Takze neco na ni vymenit by asi umel ale nevi co tam muze byt KO.Pohledove je tam vsechno ok.Nikde zadny studenak nebo neco odpaleneho tam neni.Je to skoda.Myslel jsem ze bude KO svicka pac jsem nameril i spatnou hodnotu ale i s novou to nefunguje.Spusti to cerpadlo na vodu,dmychadlo ale tim to zkonci.Ani cerpadlo na naftu necvakne.
Myke mas SZ
nemuze byt zamknuta jen?
Jak se to pozna?
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
Mitabajs
Přispěvovatel

Příspěvek od Mitabajs »

Tomas6 píše:
Mitabajs píše:
Myke mas SZ
nemuze byt zamknuta jen?
Jak se to pozna?
diag
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

diag je krom hlasky chyby flame detector bez zavady diag mam thermotest ten nejnovejsi...
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
Mitabajs
Přispěvovatel

Příspěvek od Mitabajs »

Tomas6 píše:diag je krom hlasky chyby flame detector bez zavady diag mam thermotest ten nejnovejsi...
tak znova cislo plamene, ale lepsi z jetyho, co na ponku vrci. taky se muze stat ze novej hlidac je KO

mam doma TTC z VW T5 na ND, ale jsi z daleka (wallbash)
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

zkusim to v pondeli jeste napichnout a napsat co to pise pri tom startu diagnostiky.Ale mam pocit ze tam bylo neco o odporu 1.1ohmu a svicka ma 0.3.Potvrzuje se moje neblahe tuseni ze prodejce mel s bufikem problemy tak vymenil jednotku z jineho a prodal.A ja hlupak naletel...
z daleka.Odkud jsi?
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
Mitabajs
Přispěvovatel

Příspěvek od Mitabajs »

Louny/Žatec
najmis
Přispěvovatel

Příspěvek od najmis »

Mitabajs píše:
Tomas6 píše:diag je krom hlasky chyby flame detector bez zavady diag mam thermotest ten nejnovejsi...
tak znova cislo plamene, ale lepsi z jetyho, co na ponku vrci. taky se muze stat ze novej hlidac je KO

mam doma TTC z VW T5 na ND, ale jsi z daleka (wallbash)
Nová musí chodit..až budeš nějaký funkční rozebírat bacha na šroubky.. ;) Aby jsi neměl víc starostí než máš.Někdy jde líp víko jednotky..někdy jíp pulit topení..
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Tak to jee fakt daleko...
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Najmis o šroubkách mi ani nemluv.Strhnul jsem dva...Musel jsem dát větší.Naštěstí ležely v šupleti,ale stejně to nepomohlo...
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“