koupit starsi ale to je velmi horke zbozi psal sem si s borcem na jednom foru a ten mel tak problem s jednotkou a rikal ze veci na opravu nakoupeny ale ze nema cas se dotoho pustit. Pak jsem mluvil s jednim autoelektrikarem a ten povidal ze to driv opravoval ale ze je to 50 na 50. tak se na to vyprdnul.
Znam kluka co je elektronik a ma to i jako velkeho konicka.Takze neco na ni vymenit by asi umel ale nevi co tam muze byt KO.Pohledove je tam vsechno ok.Nikde zadny studenak nebo neco odpaleneho tam neni.Je to skoda.Myslel jsem ze bude KO svicka pac jsem nameril i spatnou hodnotu ale i s novou to nefunguje.Spusti to cerpadlo na vodu,dmychadlo ale tim to zkonci.Ani cerpadlo na naftu necvakne.
Myke mas SZ
Tomas6 píše:Znam kluka co je elektronik a ma to i jako velkeho konicka.Takze neco na ni vymenit by asi umel ale nevi co tam muze byt KO.Pohledove je tam vsechno ok.Nikde zadny studenak nebo neco odpaleneho tam neni.Je to skoda.Myslel jsem ze bude KO svicka pac jsem nameril i spatnou hodnotu ale i s novou to nefunguje.Spusti to cerpadlo na vodu,dmychadlo ale tim to zkonci.Ani cerpadlo na naftu necvakne.
Myke mas SZ
Tomas6 píše:Znam kluka co je elektronik a ma to i jako velkeho konicka.Takze neco na ni vymenit by asi umel ale nevi co tam muze byt KO.Pohledove je tam vsechno ok.Nikde zadny studenak nebo neco odpaleneho tam neni.Je to skoda.Myslel jsem ze bude KO svicka pac jsem nameril i spatnou hodnotu ale i s novou to nefunguje.Spusti to cerpadlo na vodu,dmychadlo ale tim to zkonci.Ani cerpadlo na naftu necvakne.
Myke mas SZ
Myke mas SZ
zkusim to v pondeli jeste napichnout a napsat co to pise pri tom startu diagnostiky.Ale mam pocit ze tam bylo neco o odporu 1.1ohmu a svicka ma 0.3.Potvrzuje se moje neblahe tuseni ze prodejce mel s bufikem problemy tak vymenil jednotku z jineho a prodal.A ja hlupak naletel...
z daleka.Odkud jsi?
Tomas6 píše:diag je krom hlasky chyby flame detector bez zavady diag mam thermotest ten nejnovejsi...
tak znova cislo plamene, ale lepsi z jetyho, co na ponku vrci. taky se muze stat ze novej hlidac je KO
mam doma TTC z VW T5 na ND, ale jsi z daleka
Nová musí chodit..až budeš nějaký funkční rozebírat bacha na šroubky.. Aby jsi neměl víc starostí než máš.Někdy jde líp víko jednotky..někdy jíp pulit topení..
VW G V Variant 2.0-103Kw /Xenon/ESP/DSG/10X air./Výhřev sesdaku/Multi volant+pádla/Webasto/Panorama/Tempomat/Dešták/samost. zrc./ zas.230V/Dvojitá podl./atd..